Grilovaný steak, propečený burger, táhnoucí se sýr nebo křupavá zelenina jsou oblíbené dobroty z grilu. Jenže v sezoně se jimi rychle a lehce přejíme. Co takhle ale zkusit netradiční pochoutky? Aha! má pro vás několik tipů...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tato kombinace ananasu, makrely a jalapeňos vypadá jako skvělý způsob, jak oživit klasické grilované pokrmy a přidat jim nový rozměr. Miluji experimentování s chutěmi, a tak mě láká vyzkoušet tyto netradiční kombinace. Přidala bych určitě chilli papričky odhttps://www.pocitpohody.cz/popularni-chilli-papricky, které dodají jídlu extra pálivost ( a to já miluju ). Grilování je pro mě nejen o chutích, ale také o společných chvílích s rodinou a přáteli, takže se těším na to, jak si s nimi tyto nové recepty vychutnám. Děkuji za inspiraci.