Zoufalá Bočanová: Boj o život dcery Márinky (22) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zoufalá Bočanová: Boj o život dcery Márinky (22)

Autistická dcera Mahuleny Bočanové (57) trpí zvláštním problémem, který její maminku děsí k smrti. Když dostane Marina (22) záchvat smíchu, tak se dusí! Herečka už ji dvakrát oživovala, když přestala dýchat a zmodrala. Zoufalá máma se s děsivým problémem svěřila na sociálních sítích.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jana Pechová
16. 06. 2024 14:28

Jana Pechová
16. 06. 2024 14:26

Syn se mi takto dusil při pláči. Plakal a mezi tím se nenadchl.pak začal modrá.Neurologie byla v pořádku. Na řadu lékaře pomohla studená voda do obličeje. Musí být u toho v předklonu. Tímto ,,šokem,,se vždy nadech a pak jsem ho ještě chvíli otirala studeným mokrým ručníkem. U nás to vždy pomohlo.přeji mnoho zdraví a ať se to brzo spraví. Je to opravdu dýcháním

ginkognito
16. 06. 2024 13:32

Zase ten boj. To jako mlátí tu dceru? Nechte už těchto sraček.

Hana Medová
16. 06. 2024 09:32

Můj syn to dělal také ani lékař nepomohl i ležel s tím v nemocnici a nic se nevyšetřilo až to přešlo samo.bylo to hrozný,tak vím ocem paní mluví,

defakto
15. 06. 2024 17:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Jaroslav Vašíček
15. 06. 2024 17:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rydlo
15. 06. 2024 20:21

Právě proto, že děti mám, vím o čem píšu a s tím volem mě nemusíte soudit podle sebe. A kdo je větší vůl, to se pozná z vašich příspěvků v různých diskuzích, kde napadáte každého, kdo má jiný názor, než vy! A nepotykali jsme si!! Vypadá to, že ve své rodině jste páté kolo u vozu, tak si to kompenzujete negativními reakcemi na ostatní diskutující a asi si připadáte hrooozně chytrý! A příště si svůj příspěvek po sobě přečtěte.

rydlo
15. 06. 2024 13:33

To bude pokaždé nový článek, kdykoli se dcera Bočanové zasměje? Stejné články se opakují nejméně měsíc! Možná by pomohlo při záchvatu švihnout proutkem, jako se to dělá malým dětem, když se vztekají a nemohou popadnout dech. Jak se leknou, tak hned se nadechnou a je po problému.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.