Po vlně nekompromisní kritiky a nekonečných útoků se zpěvačka Lucie Vondráčková dočkala mírné úlevy. Okolí totiž velmi pozitivně zareagovalo na její změnu image. Tmavší barva vlasů pětačtyřicetiletou hvězdu Ulice, která dostávala za postavu Soni Čechové solidní nálož, výrazně omladila.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ullici neznám, ale jistě není Vondráčková hvězdou.Vždycky budu tvrdit, že není hérečkou.
Ježíšikriste, jsou režiséři na tom tak, že nemají lidi a berou i tohle ?
----
K osobě Vondráčkové tak, jak mávala s paragrafy a chudinka nemohla kvůli dětem v Kanadě tvořit a jak rvala z Plekance prachy a odmítala mu děti ? Zvracet z ní se chce!
Hnusná!
Pozérka Plekyho nevydejchá, nevydejchá hlavně, že je šťastný !Lucinka je taková ambiciózí mrcha co vzešla z střední třídy, přes NHL Plekyho doškobrtala na červený koberec a stala se z ní " osobnost " .
Hrozně se mi líbí, že každý kladný komentář a pochvala na adresu Lucky Vondráčkové rozzuří tuhle nenávistnou lúzu!!
Lucie je krásná holka a super herečka! Moc jí to sluší a svoje příznivce neztratila.😁😁👍👍
Kdopak píše ty hnusné komentáře? Plekyho máma? Pořád nepředýchala rozvod synáčka? Už by bylo načase vyhledat odborníka.
bella. : Myslela jsem to tak, že LV je asi hvězdou pro korytnackuhelu, což ale neznamená, že LV má každý za hvězdu.. Jistě jste si všimla, že korytnackahela nekriticky Lucii V. obdivuje, chválí a lichotí jí v diskusích. Tuhle osobu vůbec nezajímá pravda, zdá se mi. Nezajímá ji, co má LV na svědomí ohledně Plekyho, například. Myslím, že pro ni je hlavní, že Lucinka je v balíku a v podstatě za vodou. Priorita pro její krunýř ! Jak se LV k balíku dostala, neřeší. A všichni jsou nenávistná lúza podle ní, kteří zde občas napíší něco reálného, třeba o Lucinkiných rafinovaných tazích v souvislosti s dětmi či majetkem bývalého manžela. Pak je zbytečná dlouhá komunikace s takovou osobou, která do diskuse opakovaně zatahuje ještě i matku Tomáše Pl. - posmívá se jí. Ubohé a smutné..
Lucie je krásná holka, nový účes jí sluší a zase ji omladil.
Překvapilo mě, že je i bezvadná herečka! Seriál ulice získal na dynamice! Lucko, jen tak dál! Konečně tě nikdo nebrzdí!!!!