Od osudného dne, kdy zpěvačka Iveta Bartošová (†48) dobrovolně ukončila svůj život na kolejišti poblíž svého domu v Uhříněvsi, uplynulo včera přesně deset let. Mnozí dodnes považují její smrt za zcela zbytečnou a shodují se na jediném - potřebovala pomoc, které se jí nedostalo. Krátce před smrtí měla dokonce volat Karlu Gottovi... pak skočila pod vlak. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Michal P. má vrozený dobrý hlas jako zpěvák i talent pro tvorbu hudby. Ale jeho zdejší smutně clivá slova mě utvrdila v tom, že mu mozkovna v hlavě občas myslí - opravdu zvláštně, abych se vyjádřila slušně.. Dobře, jeho názor, proč tak Iveta udělala a co chtěla tím ukázat.. Ale ať ho zde neprezentují jako obecnou pravdu ! Osobně – mám také svůj názor na věc, odlišný od jeho.. K tomuto tématu už jen tolik, že si myslím : Iveta žít chtěla.. Kdyby nechtěla, nebude před svým plánovaným skonem podstupovat náročnou operaci chrupu a následně snášet víceměsíční pooperační bolestivý proces léčení. Už by se zbytečně netrápila tou bolestí. A nevěřím, že by byla taková, aby chtěla ublížit manželovi tím, že si odejde právě na jeho narodky ! Ne, tohle nevypadá na její styl. Celý příběh je divný.. Tím datem se jakoby shodila vina za její skon na manžela. O to také šlo. Aby ho lidé potom odsoudili jako vraha. Zákeřně promyšlené.. Přitom on není vinník. Všichni zřejmě věří oficiální verzi od policie – sebevražda. No napadlo mě, že například Hercule Poirot by tomu možná jen tak hned neuvěřil. Jemu to totiž myslelo..
Ma to však jednu zásadní chybu. 29.4.2014 z telefonu Ivetky nebyl uskutečněn žádný hovor ani přijata či odeslána jakákoliv SMS. Tupci v AHA umite dobre lhat.V poslední řadě, Pěnkava nehnul tu trávu, nebo nebuď na heroinu, blbne ti mozek.
Ma to však jednu zásadní chybu. 29.4.2014 z telefonu Ivetky nebyl uskutečněn žádný hovor ani přijata či odeslána jakákoliv SMS. Tupci v AHA umite dobre lhat.