Chtěla hereckou výzvu a dostala ji se vším všudy! Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) jako zákeřná Soňa z Ulice pije divákům krev. Ačkoli se zdálo, že díky sociálním sítím dokáže situaci korigovat, je to právě virtuální svět, kde dostává tu největší čočku. Že lidé na internetu opravdu nemají filtr, ví tahle plavovláska až moc dobře…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jenom blbec nedokáže oddělit real od fikce.Lucka tu roli zvládla na výbornou.Psali byste taky nenávistný komentáře kdyby tu roli hrála třeba Havlová??A protože pomlouváte a zatahujete do vaší zašti i její děti jste stejná jako Novotný.
bella. jste v pohodě s hlavou? Zkuste si dohledat, jak to tehdy bylo a pak se vyjadřujte. Nebo víte co, raději ne. Bůhví, co byste zase vypotila. Lucie je jako máma výborná, jako herečka taky, což dokazuje nenávist k Soně (skvěle zahraná) a myslím, že vyjadřovat se k jejímu soukromí nemáte právo!!! Hodnotit a kritizovat její soukromý život nemá právo nikdo z nás. Je to JEJÍ život a věc. Vám taky nikdo do soukromí neleze!!
Aliczek Z.- Myslím, že bella je s hlavou úplně v pohodě. A nic z toho, co napsala, není výmysl, všechno fakta.
A vyjadřovat se k tomu, co Lucinka předvedla při rozvodu, je naprosto v pořádku, protože to byla ona, která to zatáhla na veřejnost. A že lidem nevoní její chování, když od prvního okamžiku lhala a intrikovala, přitom vše bylo jinak, že měla žádost v Kanadě už podanou, že oproti podpisu předmanželské smlouvy zneužila zákeřně kanadských možností a zákonů, že se za tímto cílem vyjádřila, veřejně, prosím, že v Kanadě zůstane navěky, ale otec si za kluky může zaletět,…
toto, a ještě mnohé jiné, bylo propíráno veřejně. A nikoli Plekancou vinou. Ten to chtěl úplně jinak.
Tu nenávist vůči němu a Šafářové taky vyvolala jen a jen ona. Ti na soukromí právo neměli?
Tak nechte toho mentorování, kdo je úplně mimo, jste vy.
Mně úplně stačí co psala Lucinka, když chtěla zůstat v Kanadě ( kam ji ale dopomohl jedině Pleky) a jak chtěla obrovské alimenty nejen pro děti, ale i sebe a jak chtěla náhradu škody na Plekancovi za to, že se musela věnovat dětem na mateřské a rodičovské a nemohla v Kanadě "umělecky" tvořit!
( přičemž měla chůvu i hospodyni ).Úplně mě dorazila, že otce dětí brala jako trubce a mstila se mu přes děti. A prej že za nimi může do Kanady dojíždět, že mu nebrání.
Tohle je zrůda , dorota a být Plekancem, asi by bylo omluvitelné, kdyby jí někde v koutě přes držku tehdy dal
Jana Nováková
-----------------
hraje jako učitelka a to všechny role! Tohle já vždycky vypínám, takže u mě OK.Život bez Lucinky hérečky a stupidních serálů, kde se upíchla je bezvadný.
JN, ona vlastně nehraje, ona jen předvádí, jaká je doopravdy! Jak to chcete oddělit, když se tam chová, tak jako v životě? Ať klidně žaluje, to jí taky jde, ale ať nehraje a nezpívá, její parketa to není! Ona je moc zlá, ale k tomu byla vychována! , To je celoživotní úspěch jejího otce, on dokázal jen ničit, hlavně rodinu!
Lucie, hrajete to výborne! Myslela jsem, že jste zpěvačka, ale vy jste i super herečka! Moc ráda se teď dívám na Ulici. Dodala jste jí šťávu. A že někteří lidé, kteří píší ty hanlivé komentáře, mají hlavu jen na vlasy, z toho si nic nedělejte! Někdo neumí oddělit herce od filmové role. 🤣🤣 Přeji vám hodně štěstí!!
Lidi se snad zbláznili. Vždyť je to jenom role a tím že to berou za skutečnost znamená že Lucka zahrála svou roli výborně. Lucka jste dobrá herečka. Bohužel i ve skutečném životě jsou i takoví lidé jak ukazuje role,ale Lucka ve svém osobním životě přece taková není.