„Jsem muzikant a chci ukázat lidem a kolegům, že to umím. To je pro mě to podstatné," prohlašuje jednaosmdesátiletý Petr Janda. O to horší je pro něho představa, že jednou přijde čas, kdy už nebude moci pracovat. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ze si pan Janda vzpomnel jaky byl pan Gott strasny az po peti letech od jeho smrti. A proc se zenil pozde si myslim ze je jen jeho vec. Lidska zavist je nekonecna.
No tak já mám jiný názor. Byla jsem na koncertě Olympicu v Olomouci loni v prosinci a byli úžasní. Petr Janda předvedl fyzičku jako blázen a jeho pěvecký výkon byl v jeho věku neuvěřitelný. Zpíval čistě a skoro nepřetržitě více jak 90 minut. Kapela hrála špičkově. Klávesák Pavel Březina je vynikající muzikant. Rozhodně ani náznak, že by na to už neměl.
Zjišťuji že poškozených kolem něho je podstatně víc ....jako muzikant výborný,ale ten zpěv se už nedá poslouchat ...jeho ješitnost a ego mu nikdy nedovolila, aby přivzal ke spolupráci kvalitního zpěváka,který by z provinční kapely využívající komunistickou ,,nouzi,, a při spolupráci s kvalitními textaři,ty měl ..... udělal kapelu Evropského nebo světového formátu .....