Jedním z hostů nedávné Všechnopárty byl také kaskadér, producent a příležitostní herec Petr Jákl starší (81). Jak bude "vyškolen" v kulturní oblasti tímto někdejším špičkovým sportovcem, ovšem Karel Šíp (78) rozhodně netušil. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Šípovi by měl režisér nebo někdo ze štábu rict, že když tleskají hostovi, tleskají jemu, nikoliv Šípovi. Host vstane a jen primitiv ukazuje, že si má sednou. Dotyčný má stát do.okamziku, kdy se tleská.
A to neustálé upozorňování, že dnes není dnes je už trapně. Silvestr se točí v říjnu a nikdo nemusí zdůrazňovat, že není 31. prosince.
Cesta peklem je takový brak že pokud to Karel Šíp neviděl a nic o tom filmu neví, vůbec o nic nepřišel. Měl jsem film doma na dvd a při nedávném úklidu a redukci dvd letěl do koše... Hrozný nesmysl... 😂😂😂
No, nevím o čem je tato diskuze. Pan Kraus má svoji show postavení na tom, že všechno ví a všude byl 2x, zbytek má ze sociálních sítí. Pan Šíp naopak ze sebe dělá mírně opožděného, i když je velice inteligentní a má zrovna tak skvělé rešerše jako pan Kraus. Podle toho, kolik let se pan Šíp drží v top vysílacím čase a jak procentní má sledovanost, je jasné, že Čechům víc vyhovuje tento humor. Podobně jako pan Sobota, který celou svou kariéru dělal blbečka, přitom má IQ na Mensu..
Ano, měla jsem pořad ráda, slušný humor, nedalo se to srovnat s Krausem, který umí urážet a skoro celý pořad vypráví o sobě a Ivance, ale měl by pan Šíp vědět, kdy skončit a odejít s grácií.
Šíp je vtipný a dokáže ihned reagovat.
Bohužel, jeho všeobecné znalosti jsou na úrovni Buriana. Příklad? Host po svém vystoupení vstane a děkuje za potlesk. Šíp každému rukou naznačuje "už si sedni, potlesk patří mně"!
Jiný příklad? Ptá se hosta, že za své přednášky musí brát balík. "Kolik berete"? Odpověď? Až mám povite, kolik berete vy!
Je to vtipnej chlap, ale hňup.
Šíp je vtipný a dokáže ihned reagovat.
Bohužel, jeho všeobecné znalosti jsou na úrovni Buriana. Příklad? Host po svém vystoupení vstane a děkuje za potlesk. Šíp každému rukou naznačuje "už si sedni, potlesk patří mně"!
Jiný příklad? Ptá se hosta, že za své přednášky musí brát balík. "Kolik berete"? Odpověď? Až mám povite, kolik berete vy!
Je to vtipnej chlap, ale hňup.