Manželka legendárního zpěváka Waldemara Matušky (†76) Olga Matušková (75) oslavila před pár dny narozeniny. Už dlouhá léta je jejím domovem Amerika, ale na Českou republiku nezapomíná a sleduje, co se u nás děje. Zajímá ji především politická scéna.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já ji fandím ona tam žije ví co se děje ostatni co tu píšete jaky prezident vam může být jedno nás prezident nedělá níc je nás tahá do války z Ruskem a chválí Ukrajinu
Souhlas s paní Olgou, voliči jsou manipulovatelní, to jo, ale na média to svalovat? Šlo dlouhodobě o politiku antibabiš, OSVČ chtěli jistotu,že nebude EET, ženy a mladí chtěli na Hrad hezounka!
Pepa je absolutně neschopný na post prezidenta. Je to jen vhodná fialová loutka, která nepožívá své zelené lejno v hlavě, ale jen plní příkazy. Kdo ho znal pár měsíců před volbami? Skoro nikdo. Tak ho tam podvodem u voleb tato neschopná vláda dosadila. Teď mají kompletní tým proti naší republice a našim občanům. Jsou to všechno vlastizrádci. S takovými jsme si v minulosti přece uměli poradit ...
Pani Matouskova je bez Waldemara ztracena.Zboznovat Trumpa uz samo o sobe ukazuje zivotni nazor kazdeho jedince.O zachrane Ameriky timto lharem a autorkratem nemuze byt ani reci! Pavel je pro Cesko velike plus!Pani Matouskova to samozrejme nezvladne ,ale mela by o svete a souvislostech s tim spojenych neco vedet a ne zustat rozhledem na Floride,
A Ty máš iste lepší prehľad, ako ona, čo tam žije! Dovoľ sa mi zasmiať! Zmätený,šuchtajúci Biden,s plienkovými gaťkami Ti viac vyhovuje, ako energický Trump?
Pepa působí dojmem, že neumí do pěti napočítat a zřejmě ani neumí. Neumí se vyjadřovat, ve všem tápe. Nastrčená loutka západu. kroky, které zatím udělal byly vždy proti občanům ČR. Na tomto místě dle mého názoru nemá co dělat. Pro mě neseriozbní a nevhiodná osoba na postu, který bohužel zastává.
Jaroslave Vašíčku,napsat o PePa že je čestný chlap je fakt odvaha. Proč nám ten čestný soudruh opět zdůrazňuje Ukrajinu,nutnost porazit Rusko a haraší zbraněmi jak odmítal před volbami?