Krampol už má Dády plné zuby: Pravda o orgiích s Felixem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 23. dubna 2025

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krampol už má Dády plné zuby: Pravda o orgiích s Felixem

Zatímco Felix Slováček (79) je již zvyklý, že si leckteré osobní problémy se svou manželkou Dádou Patrasovou (67) vyřizuje přes média, jejich přítel Jiří Krampol (84) této disciplíně příliš nefandí. Když pak jeho jméno zaznělo z úst bývalé královny dětských srdcí, rozhodl se, že jí pár větami jednou provždy vzkáže, co si myslí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ELLA Průšová
24. 05. 2023 22:02

Krampole, no tak si ty zuby vyndej, vypadají jako WC!

Danika
14. 09. 2023 08:45

Pan Krampol ma zoubky napevno udelane, stejne, jako je mel Kaja Gottů. Je to pekne draha zalezitost, nechat si tohle nastrilet do kosti, a taky hodne bolestiva, ale kdybych na to mela, tak to mam taky.

culllinan
15. 05. 2023 12:35

ještě dovětek, že mladí lidé mají zcela jiné starosti a tyto bláboly nečtou, musí vydělávat peníze a v této době i VŠ lidé na pracáku i můj VŠ syn se musel přestěhovat ze sev. Moravy do Prahy a musel tady nechat syna, kterého miluje nade vše.Měli byste se starat to, že odchodem do důchodu, když jste sami spadnete do chudoby je prostě fakt. Teprve ted další generace ví, že si musí šetřit na důchod a protože se opravdu dožíváme nejméně ženy běžně i přes 80 let a muži o něco méně, tak v této době ani ti mladí nemají z čeho šetřit na důchod, jsou rádi, že z nuzné mzdy vyjdou, ačkoli majitelé firem se prohánějí v autech za x miliónů, stát jim to dovolil aby směli narvat všechny svá luxusní auta, z mého života do firem, klidně i kdyby jich měli 10. Jen zaměstnancům dají o to méně peněz. Pardon, že jsem otevřela zcela jiné téma. Tak nikomu není potřeba závidět, že jsou fiškusové mezi herci a herečkami a Coroně nahlásili obrovské ztráty a stát jim to zaplatil a pak jste je viděli v Blesku neb tady v Aha jak se válí u moře za naše peníze prsostě uměli čarovat. To mne více irituje než nějaký starý herec nebo herečka. Probuď se národe, tak jste chtěli všichni kapitalismus tak ho máte v plné parádě a z vlády ať už je tam kdokoli zvracím. Nechali nás vykrást d poslední mrtě. Dobře se má jen 1% lidí co to uchopili hned za pačesy a ted se nám smějí.

culllinan
15. 05. 2023 12:16

nechápu,že je tolik nenávisti v lidech, já bulvár už roky nečtu, mi stačí jen nadpisy a ani to neotvírám, něčím se nám neznámí pisálkové živit musí, musím se smát krvavý nadpis a článek, že se cokoli někomu stalo nestalo před 10 roky, mi je zcela jedno jak všichni herci,herečky a i osobně ne jednoho znám,99% z nich se stejně o kterých se píše rádi zavolají do Blesku jen aby se o nich psalo, pochybuji, že u zcela průměrné herečce se k ní přilepí paparatzi a bude ji pronásledovat nonstop,že třeba šla kupovat kočárek atd.., že jim to tzv. žerete,já ani to už nekupuji jako vůbec ne v papírově formě jako pro bůh nic proti nim nemám starší osoby, které internet nemají. Kdyby se všichni stavělli na hlavu tak je mi to jedno, kdyby se uchlastali k smrti tak totéž, jsou to jen lidi, docela dost lidí nemá rádo p. Bohdalovou,ale jen proto, že někdo o ní napsal, že má peníze a ne málo, ať je má do hrobu si je stejně nevezme.Jen ji mohou posléze obložit pětisícovkami.Je to bulvár a každý inteligentní člověk by si to měl uvědomit, že ho otevřou a pomalu nevěřím ani datum natož co píší. Nechte je všechny žít, oni stejně na bulvár kašlou ať už je to p. Krampol nebo p. Bohdalová. Ta si vydělala díky celoživotní pomalu tvorbě každou korunu. Česká lidská závist. Já jsem z těch, která nezávidí nikomu nic a např ona neukradala ani korunu. Já jsem z těch, která uznávala ji jako herečku v celé její tvorbě jak hrané ve filmech v televizi natož v divadle. Já smekám před ní pro její věk, že má ještě takovou vitalitu, v jejím věku 99% lidí už spí na hřbitovech,pro pane bože, že věříte 99% článkům, které tady jsou, kdyby jste se všichni vykašlali Blesku platit jak formou premium tak papírové tak by zkrachovali. Já nečtu aničlánky na seznamu tak bych a zase snůška lží, protože všechna média někdo vlastní tak podle toho neznámí pisálkové píší. UŽ se proberte. Že jsem v zadeli i s dřeváky jako stát je fakt. Omluva, že jsem to rozšířila. Nezávislý tisk neexistuje natož Blesk. Klidně mně smažt

Jana Nováková
14. 05. 2023 22:43

Krampol ať už se k ničemu nevyjadřuje.Je to starej senilní dědula co neumí vyprávět fóry a kterým se směje jen on sám.Měl by se vzít za ruku s Bohdalovou a zmizet ze scény.Jsou trapní oba dva .

ELLA Průšová
16. 05. 2023 19:22

, máte pravdu!

ELLA Průšová
04. 06. 2023 22:55

JN, , mně se už úplně zošklivil, je to nenažranej starej dědek!

E M
14. 05. 2023 14:35

Jen tak dotaz, on je třetí do páru, že se tak angažuje.... uff
a že si za celá ta léta nedokázal pořídit ani vlastní byt a je furt v "nájmu". Taky o něčem svědčí. Rozhodně s financi s tím nebyl špatně. Já jej měla ráda ale tí furtskuhráním a montováním se do kdečeho se mi zprotivil.

ELLA Průšová
14. 05. 2023 13:19

Krampole, a tebe mají už všichni ostatní plné zuby! Co se stále musíš někde předvádět, do všeho strkat rypák, z tebe se už lidem dělá na z vracení! Ty nevíš, že ty jsi otravnej, nejdřív si lidi unavoval s tvojí opilou Haničkou a ještě si jí nosil chlast! Všude je něco, ale ty, vyžírko už nikam nelez! A ten "svůj" film, si strč někam!

Inka
14. 05. 2023 06:30

Evidentně sám Krampol je v hibernaci ! SITCOM s jeho vylitou Haničkou pokračoval v pravidelných intervalech, jelikož každý krok prodávali bulváru, včetně liposukce, dovolené a vývaru, který Jiříček vařil Haničce...😂 mimochodem, to Krampol dělá dodnes. Malý důchod, fotky z nemocnice, nejhorší bytná, která zdražila nájem a Krampol na něj nemá. Také jsem si jistá, že welness si on neplatil a opět se nechal pozvat tak, jak dovolenou ještě s Haničkou jim zaplatili jiní... že Patrasová a Slováček jsou už také trapní, proč se nerozvedou...holt, národ se baví. Ale nutno dodat, že Patrasová byla a nějakým způsobem je si pořád vydělávat a není jako parazit . Není možné je srovnávat, jelikož Hanička se uchlastala z nudy, celá léta pokud nekradla kosmetiku...si hrála na celebritu, tloustla a válela se doma !
Slováček je nechutný, bezohledný, senilní stařec a jakékoliv ženě, která nedokáže odejít by z toho buď to hráblo, nebo začala chlastat...a odchod z manželství po desítkách let musí být extrémně těžký. Kolegyni to potkalo po čtyřiceti letech a úplně jí to zlomilo ! A to není žádná celebrita !

ELLA Průšová
14. 05. 2023 13:21

Pepusa
13. 05. 2023 15:46

Krampůle,nápodobně.

Uživatel_154162
13. 05. 2023 12:58

No ona ta tvoje Hanička taky pila jaj duha, Felixova Dáda taky bumba.
Ona ale ženská která je v klidném a spikojenem vztahu zpravidla takhle nechlasta že jo Krampole a Slováčku. Takže stojite oba tak nejak za dvě věci že jo.

stoura
13. 05. 2023 18:23

Perfektně napsáno , díky. Snad si to oba přečtou.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.