Oblíbený herec a bavič Jiří Krampol (84) už pár dní pobývá v Nemocnici na Františku. Jeho zdravotní stav se naštěstí zlepšuje, ale přiznal, že po finanční stránce to zas tak růžové není. Kdyby prý nepracoval a byl odkázaný jen na svůj důchod, nevyžil by a mohl by jít bydlet pod most.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Muže mi někdo vysvětlit, proč umělec takového formátu bydlí ve svých 84 letech v bytě v pronájmu? Všechny peníze utratil, místo toho aby zainvestoval do svého bydlení a teď brečí, že je dráhy nájem. Sám si za to může. Je to dobrý herec , ale opravdu finanční ***amota
Umělci naříkají...
Pana Krampola mám jako herce ráda, ale toto je výsměch normálně pracujícím lidem, kteří mají třeba poloviční důchod a musí s tím vyžít. Někdo žije skromněji, někdo je zvyklý žít na vysoké noze. Pokud na něco nemám, tak si to prostě nemůžu dovolit.
Tak ,proč.J.Krampol bydlí v bytě.kde je základní nájem.tech.25 tisic- může.jit.do.mensiho...a pak si nebude aspoň ztěžovat.na finance.....Jinak oblíbený příjemný.a slušný.hetec.....hodně.zdraví.pane.Jiří......Maruška......
Pane Krampol,vždy jsem vás milovala ve všem, kde jste hrál, ale já musím vyžít v ova z 11400 důchodu vy z jednou tolik i když v dražší Praze nevyžijete?
To je v.ůl korunovanej!!!!!! Má o hodně větší důchod, než většina důchodců a má tu drzost si stěžovat? Nemá bydlet v Pařížské ulici, kde nájem malého bytu stojí 30.000 Kč (jak sám kdysi řekl) Tak ať se přestěhuje a hned mu zbydou peníze