Tohle si Jiří Ovčáček za rámeček nedá! TRAPAS jako hrom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

Mluvčí prezidenta Miloše Zemana to pěkně schytal!
Mluvčí prezidenta Miloše Zemana to pěkně schytal! (Blesk:Jakub Poláček (Blesk))

Tak to nechce slyšet žádný student od své učitelky ani po tolika letech! Bývalá učitelka prezidentova mluvčího Jiřího Ovčáčka (42) zaslala na Pražský hrad dopis určený prezidentovi i bývalému studentovi. A rozhodně si v něm nebrala servítky!

Žena ze strakonického gymnázia v dopise přiznala, že tiskový mluvčí prezidenta Miloše Zemana (76) patřil k nejméně bystrým studentů, jak informoval web eXtra. cz. Citace z otevřeného dopisu zveřejnil na svém twitterovém účtu editor Deníku N Libor Stejskal. „A je asi symbolické, že Vy jste si za tiskového mluvčího vybral muže, který kdysi patřil k mým nejméně bystrým studentům,“ přiznala v dopise učitelka.

Dopis byl nicméně určen především prezidentovi, kterého v něm vyzvala, aby zvážil své mnohdy kontroverzní chování. „Pane prezidente, prosím Vás, když už jste se rozhodl, že nám nebudete nijak prospívat, aspoň prosím tolik neškoďte,” žádá žena.

Jiří Ovčáček o zdraví prezidenta

Video se připravuje ...

Spoustu lidí na Twitteru následně zajímalo, jak k dopisu Stejskal přišel, na což neváhal odpovědět: „Ten otevřený, podepsaný dopis poslala paní učitelka na adresu pana prezidenta a do redakcí významných médií. Nevím, jestli ho někdo zveřejní. Možná pan prezident. Ale spíš asi ne, takových dopisů mu zřejmě bude chodit víc,“ zněla Stejskalova odpověď. Jiří Ovčáček, jenž je na Twitteru jinak velmi aktivní a jeho příspěvky jsou také spíše kontroverzního rázu, se ovšem k dopisu zatím nevyjádřil.

Zeman pro Blesk: O přesunu na vozík, přeočkování Sputnikem i problémech ochranky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mazd
26. 4. 2021 • 13:21

Ani se mi nechce věřit, že by nějaká učitelka toto napsala. Jestli ano, tak je to chudinka k politování.

-bello-
22. 4. 2021 • 23:26

Ovčáček je blb na entou, nikdy se s takovým mluvčím nesmířím, chytrý fakt není, ale v podstatě říká jen to, co mu diktuje Zeman, od toho je " mluvčí"
Paní profesorka, pokud dává někomu kapky v etice, pak ať jí škola vrátí školný.Nic ji nenaučili a to ani když chodila do školy v minulém režimu, kdy školy ještě učily, nebyly inkluze a zaplacený tituly!.
Nevím, jestli postřehla, že Zeman je na Hradě 8 let.Pokud ale čeká na Drahoše, tak jí rovnou říkám NO PASARÁN , persona non grata!

donypan
20. 4. 2021 • 10:22

Jest-li se někdo ztrpnil tak to byla úča.Ovčáček je jako mluvčí naprosto skvělý.Jeho rétorika mluveného slova je dokonalá,a že byl komouš,tak jsme byli všichni.99,99 lidí chodilo k volbám,tudíš volilo KSČ.

hurryd
17. 4. 2021 • 16:08

Okamžitě babu žalovat existuje snad GDPR!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.