Brutální hádka Sokola s Hámou! Dusno přímo před zraky diváků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Brutální hádka Sokola s Hámou! Dusno přímo před zraky diváků

Ondřej bude tentokrát moderovat Tvář s Alešem Hámou.
Ondřej bude tentokrát moderovat Tvář s Alešem Hámou. (Foto TV Nova, film V létě ti řeknu, jak se mám)

Čtvrtý díl televizní show Tvoje tvář má známý hlas zažil pořádnou hádku! Během natáčení se přímo před kamerami poštěkali moderátoři pořadu Ondřej Sokol (49) a Aleš Háma (47). Důvodem bylo vystoupení Romana Vojtka (48) a Davida Gránského (29), kteří ztvárnili Freddieho Mercuryho (†45) Davida Bowieho (†69).

Aby si dokonale nacvičili jejich duet Under Pressure (Pod tlakem), potřebovali od kolegů během nacvičování spoustu rad. A to byl kámen úrazu. Do zkušebny se totiž přifařil i porotce Jakub Kohák(46), který Bowieho v jedné z předešlých řad ztvárnil. A začalo peklo… „Nastudujte si jejich život,“ radil Gránskému s Vojtkem Kohák. „K čemu to bude, že si nastuduješ život?“ oponoval mu viditelně dotčený Sokol. „Že do toho pronikneš zevnitř,“ reagoval Jakub. My to nedáme dohromady!“ zlobil se Aleš. „Z toho nic nebude. Já jsem chtěl, aby dostali jakoukoliv radu!“ začal hystericky řvát Sokol. Vždyť jsou to lidi,“ uklidňoval ho spolumoderátorský kolega. „Ale já jsem taky jenom člověk!“ ječel dál Ondřej. Jejich svěřenci, i přes dusno ve zkušebně, nakonec včerejší díl Tváře s přehledem vyhráli.

Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol?

Video se připravuje ...

Vjeli si do vlasů


Během natáčení hitu Under Pressure se Mercury a Bowie pohádali, a naživo tak píseň nikdy nezpívali. Existuje tedy pouze audionahrávka, na koncertech hit zařazovali, ale každý ho zpíval sám.

50 tisíc na charitu


Gránský i Vojtek (oba získali šek na 25 tisíc korun, poz. red.) věnovali vyhrané peníze charitativním organizacím. David teplickému Klokánku, Roman organizaci Pink Bubble, která pomáhá onkologicky nemocným dětem.

Neuvěřitelné znalosti Aleše Hámy v soutěži Máme rádi Česko. Čím všechny odzbrojí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.