Šokující diagnóza Chantal Poullain: Jde o hodně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující diagnóza Chantal Poullain: Teď to trošku špatně nesu, přiznala

Chantal Poullain se zotavuje po operaci oka.
Chantal Poullain se zotavuje po operaci oka. (divadlobolkapolivky.cz)

V poslední době herečku Chantal Poullain (64) sužují zdravotní potíže. Po operaci ramene nyní musela vyhledat lékařskou pomoc kvůli utržené sítnici.

Momentální lockdown herečku nijak neomezuje. Sama se nyní musí šetřit, aby se jí znovu nepoškodil zrak. Kvůli tomu se herečka vyhýbá příliš výraznému světlu, aby oči nezatěžovala více, než je třeba. „Byla jsem na operaci sítnice a teď to trošku špatně nesu, protože musím mít neustále skloněnou hlavu dolů. Musím se pořád dívat na zem,“ přiznala Expresu Poullain.

Ačkoli je herečka podrobena čtyřtýdenní rekonvalescenci, do karet ji hraje fakt, že díky přísným vládním opatřením zas o tolik nepřijde. „Aspoň se dám dohromady a pak budu čiperná,“ řekla bývalá manželka Bolka Polívky.

Chantal a tajná operace. Sama o ni prosila! A Krampol na Vánoce poprvé bez Hanky

Video se připravuje ...

A jak k této zdravotní nepříjemnosti vlastně došlo? Herečka se na svůj věk nešetří a snaží se být stále aktivní. To se jí nyní bohužel vymstilo. „Zavinila jsem si to sama, protože jsem boxovala a ublížila jsem si. Já svůj věk přijímám bez problému, ale nepřijímám to, že mé tělo nemůže fungovat, jako když mi bylo třicet. Člověk si ale musí uvědomit, že na sebe musí být opatrnější. A já na sebe opatrná nejsem. To je můj největší problém,“ dodala uvědoměle Chantal.



Přečtěte si
Alva
9. 3. 2021 • 14:45

bello-děkuji za vysvětlení,kdybych mohla, tak skáču přes kaluže a nečumím na televizi, bohužel nic jiného už nemohu, ale nebrečim, zatím žiji.

-bello-
9. 3. 2021 • 11:04

to Alva:
odchlíplá sítnice znamená, že taky může být na oko slepá!
A to bezesporu je taková věc, o které se např. Vám ani nezdá!!!!
Nemotejte pořád dokola srovnání něčeho, co se srovnávat nedá.Každá nemoc, ohrožující kvalitu života je vážná!
To si uvědomte, než začnete psát svá moudra !
Kromě toho nemusí to být nutně z jejího boxování a je celkem fajn, že nedřepí, nefňuká a nebere svůj věk tak, že čumí jen na TV!

Alva
9. 3. 2021 • 09:50

Nadpis, že člověk má strach číst, potom?, lidé mají takové nemoci, že se nám o tom ani nezdá a to nejde ani komentovat, Ch. má důchodový věk, tudíž by měla mít příjem, tak co se tady řeší?, jsou na tom lidé mnohem hůř, ale tak to v životě chodí, kdo se narodil pod lavicí, pod lavicí zemře atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.