Královská rodina jako živoucí peklo? Meghan šlo o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Královská rodina jako živoucí peklo? Meghan šlo o život!

Meghan Markle v rozhovoru s Oprah Winfrey
Meghan Markle v rozhovoru s Oprah Winfrey (Reprofoto Youtube /CBS)

Kdo přijme rozhovor s Oprah Winfreyovou (67), veleúspěšnou americkou moderátorkou, je jasné, že kromě příjemných témat dojde i na otevření 13. komnaty. Nyní moderátorka vyzpovídala Meghan Markleovou (39) s princem Harrym (36) a bylo zřejmé, že půjde o jeden z nejsledovanějších rozhovorů její kariéry.

Jakmile americká televizní stanice CBS uvedla ukázku ze setkání těchto třech vlivných lidí, strhlo se davové šílenství. Svět se připravoval na to, až Meghan otevřeně promluví o královské rodině. Všechna očekávání se v neděli večer místního času naplnila.

Rasistické chování

Během těhotenství se synem Archiem se Meghan stala kvůli svému původu obětí rasistického jednání. Královská rodina si dokonce neměla přát, aby malý Archie získal titul prince, jelikož se zatím nevědělo, jak moc tmavou pleť bude mít. Konkrétní jméno ani jeden z manželů nesdělil.  „Pro toho člověka by to mělo devastující dopad," dodala k tématu Markleová. Kromě toho Meghan uvedla, že měla během těhotenství i sebevražedné myšlenky. Cítila se příliš sama, nepochopena, a především viditelně odmítaná královskou rodinou. „Už jsem prostě nechtěla být naživu," přiznala Meghan. 

Megxit

Svůj život po boku královské rodiny přirovnala ke koronavirovému lockdownu. „Nemohla jsem chodit ven s přáteli, jen tak zajít na oběd," přiznala Meghan s tím, že se cítila jako vězeň. O odchodu tak oba začali uvažovat jen pár týdnů po svatbě. Po oficiálním odchodu princ Charles (72) zcela přerušil se synem Harrym kontakt. „Byl jsem v kleštích, dokud jsem nepotkal Meghan, která mě zachránila. Můj otec i bratr (William) jsou rodinou také lapeni. Nemůžou pryč,“ dodal Harry k tomuto tématu.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Svatba

Svatební obřad, jehož přenos se vysílal po celém světě, byl pouhou formalitou. Ten skutečný proběhl tři dny před velkolepou svatbou. Nikdo kromě nich údajně nebyl přítomen. Zda o tom věděla alespoň královská rodina, jednoznačně neřekli. „Chtěli jsme, aby náš sňatek byl jenom náš,“ vysvětlila Winfreyové Meghan, která se konečně zase cítí svobodně. S Harrym mimo jiné také prozradili, že tentokráte se těší na holčičku!

Oprah Winfrey měla při přebírání ceny opravdu působivou řeč

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
31. 3. 2021 • 00:26

Tedy to byla komedie.Asi je problém že koruna je dědičná,ještě že tenhle tlučhuba není následník.Na druhou stranu takový problém dědičnost koruny problém nebude protože takových komediantů je fakt málo.

blamal
8. 3. 2021 • 13:42

Podle reci tela ta holka lze, jako kdyz tiskne. Jesteze Harrymu rekla, ze je on cely zivot v kleci. Predtim to nevedel. To je teda krava mstiva, zavistiva, podla a hloupa. Nedali vic penez? Poplacu si a hodim je vsechny pod autobus. K zbliti. Harry, az prokouknes, bude to bolet. Platit budes jak mourovatej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.