Schneiderová se nahoty nebojí! Není to už trochu moc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Schneiderová se nahoty nebojí! Není to už trochu moc?

Jitka Schneiderová na Českém lvu 2021.
Jitka Schneiderová na Českém lvu 2021. (Martin Maly)

Herečka patří mezi osobnosti, které se na VIP akcích objevují vždy v luxusních outfitech známých světových návrhářů. Nejinak tomu bylo na předávání ocenění Český lev. Ačkoliv se Jitka Schneiderová (47) blíží věkem už k padesátce, její róba byla stoprocentně nejodvážnější!

V černých síťovaných šatech působila Schneiderová trochu jako Chytrá horákyně. Vyzývavý model vybral tentokrát její stylista Honza Pokorný u Diora. A třebaže nebyla herečka přímo mezi nominovanými, pouze předávala cenu, nepodcenila opět sebemenší detail. Pochopitelně se navíc netajila tím, že velmi ráda vyšla zase někam do společnosti. „Dneska to bylo výjimečné opravdu vším. Od toho, že mám na sobě krásné šaty. Ty pocity jsou vlastně pěkné už tím, že aspoň na chvilku si to můžeme užít a bylo to připravené tak, abychom dodrželi všechna nařízení. Radujeme se z toho, že ty filmy vznikly, že se pořád něco tvoří a můžeme ocenit práci těch lidí," řekla Super.cz herečka přímo během ústředního večera 28. ročníku Českého lva.

Jitka Schneiderová: Co měla pod krásnými šaty?

Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová v luxusním modelu: Kdy se začala zajímat o módu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
8. 3. 2021 • 12:30

dior slapl vedle a Balcerova prisla v sustaku z 68

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.