Neslýchaná žádost Kostky na scénáristy Kukaček! Přes to nejel vlak | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Neslýchaná žádost Kostky na scénáristy Kukaček! Přes to nejel vlak

Petr Kostka s Libuší Švormovou v seriálu Kukačky
Petr Kostka s Libuší Švormovou v seriálu Kukačky (Česká televize)

Seriál Kukačky o záměně dětí v porodnici trhá rekordy ve sledovanosti. Diváci hltají nejen dramatické scény plné emocí, ale i strhující výkony hereckých hvězd. A právě jedna z nich měla hned zpočáku velmi nezvyklý požadavek na jeho scénáristy. 

Nepřehlédnutelnou dvojicí v seriálu Kukačky jsou bezesporu manželé, které ztvárňuje Libuše Švormová (85) a Petr Kostka (82). S ním ovšem měli šéfové projektu ještě před startem natáčení nečekaný problém! „Umí si jít za svým cílem," naťukla to jeho parťačka Švormová v magazínu Téma. 

Kukačky: Marcela nechce prozradit otce dítěte, David stále něco cítí k Tereze. Jak se k tomu ona postaví?

Video se připravuje ...

„V Kukačkách jsem ho obdivovala za to, jak na začátku vyžadoval, aby mu řekli, jak jeho figura skončí. Pokud špatně, tak by ji hrál prý jinak. Petr není typ, který by mohl fungovat v nekonečných seriálech, kde není jasné, jestli zemřete, nebo se oženíte,"  vysvětlila důvod kolegova ultimáta herečka s neskrývaným obdivem.

Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny propojovat. Vydrží Karel vzdorovat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
7. 3. 2021 • 10:44

Neslýchaná žádost ?? Vždyť je logické, že herec by měl znát celý děj své postavy až do konce, ještě na začátku natáčení. Jak ji má pak zahrát přirozeně, vžít se do role, když nezná její konec ? Pokud to nechce odfláknout, měl by vědět o své postave vše, co s ní bude. A taky proto, aby ještě před podpisem zmluvy byl informovaný a mohl posoudit, jestli chce zahrát opravdu vše, co se po něm pak bude žádat.. Není stroj – robot na knoflíky, který začne fungovat za sekundu na povel dle všech nečekaných požadavek od scénaristy..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.