Kdo získal srdce barmanky z Ulice? Jiskra přeskočila v divadle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kdo získal srdce barmanky z Ulice? Jiskra přeskočila v divadle

Malvína Pachlová
Malvína Pachlová (herminapress.cz)

Kráska s bujným poprsím, která se stala známou díky seriálu Ulice, je zadaná! Malvína Pachlová (29) randí s kolegou z branže a září štěstím. Koho si blonďatá kočka “nabrnkla“?

Nápadníci mají smůlu. Srdce herečky Malvíny Pachlové už nějakou dobu patří herci Milanu Ligačovi, se kterým hvězda Ulice působí v divadle v Mladé Boleslavi. Z přátelství se tak stala láska a pár už spolu dokonce bydlí. Co o jejich soužití vyzradila barmanka Šárka z nováckého seriálu?

Ulice: Nyklovi se musejí vyrovnávat s opravdu těžkou životní zkouškou. Video zde:

Video se připravuje ...

„Vyrobili jsme si gauč. Z vestavěné lavice jsme udělali rohovou pohovku, rozřezali jsme matrace a já jsem ušila potahy. Přítel vyrobil i krásný epoxidový stůl. Ale ostatní nábytek jsme koupili… A konečně mám byt, kam se vejdou všechny moje věci. U rodičů jsem měla hezký, ale malý byt, a třeba gramofon jsem musela mít na ledničce,“ pověděla super.cz Malvína, která třeba zanedlouho také oznámí těhotenství, v momentálním babyboomu by to nebylo až tak překvapivé.

Malvína Pachlová - focení Blesk magazín. Video zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.