Herečka Dana Batulková (62): DRSNÝ ZÁŽITEK SE ZLODĚJEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herečka Dana Batulková (62): DRSNÝ ZÁŽITEK SE ZLODĚJEM!

Dana Batulková
Dana Batulková (Martin Hykl, Facebook)

Obrátili jí pokoj naruby, když se ji snažili vykrást! Nemovitost Dany Batulkové (62) totiž ležela v jejich revíru, na okraji Prahy. Zloději, kteří mají na svědomí řadu vloupaček do vil, byli ještě uvnitř, když přicházela domů...

Uměli vyřadit kamery, vypnout alarmy, uspat psy a během chvíle si odnést lup v řádech milionů. Pachatelé loni během ledna řádili v okolí Prahy a policie po nich pátrala. Několik měsíců pracovala s teorií, že šlo o organizovaný gang. Skupinky zlodějů na sobě nezávislé si vytipovávaly domy boháčů, kteří mají několik aut a doma vždy hotovost. A do jejich hledáčku se dostala i vilka v Kolodějích hvězdy seriálu Slunečná.

Vyrušila je

„Jak byla taková ta aféra s gangem vykradačů, tak jsme měli doma taky návštěvu. To bylo ještě před pandemií,“ přiznala až teď herečka. Nebylo jí platné, že má tři psy. „Zloděje tam pustili. Kdo už je v domě, toho přijmou. Takže pán vstoupil dovnitř a oni si řekli: Aha, návštěva, a nechali ho bloumat po domě, rozhazovat věci a tak. Naštěstí stihl jenom jeden pokoj, protože jsem přišla, ale ti psi leželi v pelíškách,“ popsala v Show Jana Krause s tím, že nezvaného hosta načapala kolem sedmé hodiny.

Dana Batulková: S dospělými dětmi se nedá mluvit! Jsem vděčná za vnoučata od Agáty!

Video se připravuje ...

Úprk oknem

Policie ho neměla šanci na místě činu chytit. „Utekl oknem, přišla jsem s kamarádkou, tak slyšel, že mluvíme. Měl otevřené všechny východy z domu,“ dodala.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

Děti má zpět

Všechny děti má teď Dana pod střechou. Podle Daniných slov nemají během korony do čeho píchnout, tak se přestěhovaly k ní. „Někdy se hádají a já na to nejsem zvyklá, jsem z toho strašně nervózní. Už aby bylo teplo a mohla bych na zahradu a tam se schovat,“ vtipkuje Batulková. Syn Jakub Prachař (37) u mámy našel azyl po rozvodu s Agátou Hanychovou (35), dcera Mariana (26) pustila svůj nájemní byt.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.