Další trhlina v novém Sexu ve městě: Carrie bez pana Božského! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další trhlina v novém Sexu ve městě: Carrie bude bez pana Božského!

Pan Božský v novém Sexu ve městě nebude.
Pan Božský v novém Sexu ve městě nebude. (Blesk)

Jen co se mohly věrné fanynky radovat, že se legendární seriál o čtyřech kamarádkách dočká dalšího pokračování, přišla dvě velká zklamání. Nové řady nebude součástí nejen Kim Cattrallová (64) alias Samantha Jonesová, ale i pan Božský!

Euforie z nové řady oblíbeného seriálu o newyorských ženách pomalu, ale jistě opadá, a to se ještě ani nezačalo natáčet! Co se obsazení týče, projekt se potýká s výraznými trhlinami vzhledem k tomu, že největší hvězdy návrat odmítly. S představitelkou Samanthy se nepočítalo již déle především kvůli nevraživosti mezi ní a Sarah Jessicou Parker (55) alias novinářkou Carrie.

Nyní se štáb bude muset vypořádat i s absencí Chrise Notha (66) neboli pana Božského. Ten totiž podle webu iDnes.cz smlouvu s HBO Max nakonec také nepodepsal. Fanoušci tak přemýšlí, jak asi skončí osudem již tolikrát zkoušený vztah Carrie a Johna Prestona a odpověď zřejmě získají až s prvním dílem nové série s názvem And Just Like That.

V den kdy zavřeli největšího zvrhlíka v Holywoodu, přišla Miranda ze Sexu ve městě s tímto videem

Video se připravuje ...

Hlavní hvězda seriálu Sarah Jessica Parkerová tak fanouškům představila nový směr seriálu, který nutně nevyžaduje přítomnost všech původních postav. Zda by hovořila stejně, kdyby na nabídku všichni zmínění herci kývli, je věcí druhou. „Já bych to nenazvala restart seriálu, nazvala bych to spíš další návštěva. Ráda bych totiž viděla, kam se postavy posunuly. Jsem zvědavá, protože se výrazně změnil svět od posledního filmu… technologie a sociální sítě,“ uvedla herečka v rozhovoru pro New York Post.

S tím také souvisí i aktuální genderová a rasová vyváženost, kterou filmoví i seriáloví tvůrci prosazují čím dál více, a jinak tomu nebude ani v tomto případě. „Uvedeme dvě nové postavy, silné a divoké barevné ženy, které pomohou představit show nové generaci diváků a přesněji odráží svět, ve kterém žijeme,“ citoval svůj zdroj britský deník Daily Mail.

Cynthia Nixon v populární scéne seriálu Sex ve městě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.