Obrovské zklamání pro Alžbětu II.: Nebetyčná drzost rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Obrovské zklamání pro královnu! Takovou »vyžírku« v paláci ještě neměli

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II. (Reuters)

Sotva z komnat trochu vyvanuly skandály kolem prince Harryho (36) a královnina syna Andrewa, opět se musí britská panovnice zabývat velmi nepříjemnou záležitostí. Tentokrát v ní hlavní roli sehrává manžel těhotné vnučky Zary Tindallové (39). Jeho drzost vážně bere dech!

Mike Tindall (42), známý hráč rugby a manžel královniny vnučky Zary, podle Blesku před několika dny pěkně vytočil britskou veřejnost. Bez špetky studu totiž přihlásil svoji společnost Kimble Trading do státního programu pomoci pro firmy stižené protikoronavirovými opatřenými, a to navzdory skutečnosti, že je jakožto člen britské monarchie finančně zabezpečený. Odhadované jmění rodiny Tindallových činí 15 milionů liber, v přepočtu více než 440 milionů korun. 

Neodpustitelná ostuda

Třebaže firma zaměstnává podle serveru Daily Mail pouze a jenom Tindalla, on přesto požaduje vyplacení 80 procent platu! To pochopitelně obyvatelé Spojeného království nemohou vydýchat, protože náklady královské rodiny každoročně rostou a něco takového je už pro daňové poplatníky daleko za hranicemi dobrých mravů. Autor několika knih o královské rodině David McClure prohlásil, že Tindallovo počínání devastuje reputaci monarchie. „Rodině to zcela jistě poškozuje pověst. Domnívám se, že tahle situace je pro královskou rodinu nepochybně trapná,“ řekl pro Daily Mail.

Princezna Margaret: Rebelka, která šňupala kokain s Nicholsonem a zahýbala:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.