Trojnásobný tatínek Roman Vojtek: O co se s manželkou přetahují? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trojnásobný tatínek Roman Vojtek: O co se s manželkou přetahují?

Roman Vojtek si užívá času stráveného s rodinou
Roman Vojtek si užívá času stráveného s rodinou (Instagram)

Herec Roman Vojtek si na chvíli odskočil od rodiny, s níž během pandemie tráví nejvíce času, a po nějaké době stál opět před kamerou. V ne příliš optimistickém období se rozhodl dopřád si trochu zábavy a zasoutěžil si v pořadu Máme rádi Česko.

Herec je již přes dva měsíce trojnásobným tatínkem a vzhledem ke covidové pandemii se mateřským povinnostem věnuje téměř stejně jako jeho manželka Petra Vojtková (33). „Nikdy jsem nezažil, že bych byl takhle dlouho doma. Cítím se jako druhý člen rodiny na mateřské dovolené,“ prozradil webu Super.cz.

Herec momentálně pomáhá své manželce s péčí o malého Nathaniela, ačkoli nemůže samozřejmě zastat všechny činnosti spojené s miminkem. „Nemůžu kojit, dělal jsem pro to všechno možné, ale nešlo to,“ přiznává s humorem. Ostatní práce ale zastává na jedničku.  „Já jsem v tuto dobu spíš takový pan uklízečka, něco uvařím, nakoupím, přebaluju nebo koupu. Dokonce se o to hádáme, takže máme nastavené pravidlo, že se budeme u koupání střídat,“ přiznal Vojtek.

Exmanželka poslala Vojtkovi drsný vzkaz! A Slováčková po roce léčby mluví o bolesti

Video se připravuje ...

Pro herce lítání okolo miminka pochopitelně není žádná premiéra. Jak ale na příchod nevlastního sourozence reagovali dcera Edita (10) a syn Benedikt (5)? „Benedikt opatrně našlapoval a nevěděl, jak se ze začátku chovat, ale teď je to úplně báječné, dokonce si ho chová, nebojí se, nežárlí na něj, čehož jsme se báli nejvíc. Editka je plnohodnotná pomocnice. Jsem strašně rád, že tam není nějaká nevraživost,“ spokojeně dodal herec známý z retro seriálu Vyprávěj.

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sorguf
28. 2. 2021 • 16:46

Vojtek nemá morální hodnoty, opustil ženu ve vysokém stupní těhotenství, to dokáže pouze ubožák. Když ho vidím, chce se mi blít. Karma si ho najde.

marcipa
27. 2. 2021 • 23:01

Kdy už firmy pochopí, ze lidé jako Roman Vojtek nemaji žádný morální kredit a nemohou se stát důvěryhodnou tváří značky. Člověk, který opustí ženu v osmém měsíci, je zruda. Já bych si nikdy nekoupila nic od Blažka ani bych se nestala zákazníkem Equa bank.. protože Vojtek

Syda
27. 2. 2021 • 22:18

Achjo, kdy už konečně všichni pochopí, že když
děti mají společného rodiče, mají společnou polovinu genů a nejsou nevlastní.

adam.jacques
27. 2. 2021 • 17:48

Možná se přetahujou o iBoys, viď, Romčo? 😉

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.