Maminka Vignerová bez servítek: Její slova modelky překvapí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Maminka Vignerová bez servítek: Její slova modelky překvapí!

Aneta Vignerova
Aneta Vignerova (instagram.com)

Aneta Vignerová (33) prožívá už několik měsíců nejšťastnější období v životě. Poté, co se dala dohromady se scénáristou Petrem Kolečkem (36), se její život proměnil v idylku. Ještě větší štěstí však přišlo do života slavného páru poté, co modelka přivedla na svět jejich první společné miminko. Aneta je v roli maminky velmi spokojená a dle jejích slov je také velmi nad věcí a nedělá si hlavu z prkotin.

Modelka Aneta Vignerová si naplno užívá péči o syna, kterého porodila scénáristovi slavných českých projektů. Poté, co přivedla na svět malého chlapečka, jí přišlo mnoho gratulací a pochval, protože jen zářila. Jak už to tak však bývá, mnoho maminek i velkých kritiků řeší chvíli po porodu poporodní kila, kterých se chce mnoho žen okamžitě zbavit.

Často si tak ženy užívají novorozenecké lásky o to méně, protože se soustředí na váhu. Vzhledem k tomu, že je Aneta modelka, se jí redaktorka z redakce časopisu Maminka zeptala na to, zda i ona řešila kila navíc hned po porodu. Spousta modelka je totiž váhou posedlá, a často se jejich myšlenky ubírají právě spíše k nabraným kilům, než k malému miminku.

„Těhotenství pro mě bylo strašně příjemný období. Pocit, že ve vás roste nový život, to jsou pro mě úplně jiný hodnoty, a to, že nevlezu do kalhot, mi bylo úplně jedno. V ženě se to asi nějak zvláštně přecvakne, je tak hrdá a pyšná na to, že bude matkou, že řešit váhu je v tu chvíli podle mě až rouhání. Nebo sobectví, řekněme. Přemýšlet nad tím, co to tomu tělu bere, mě vůbec nenapadlo...

Vnímám to jako obrovský dar, který se už taky nemusí nikdy opakovat. Velmi rychle jsem tohle pochopila. Neříkám, mám celkem dobrou genetiku, takže jsem nikdy moc váhu nemusela řešit. A v těhotenství jsem věděla, že to bříško potřebuje něco navíc, a když má tělo chuť, neodepírala jsem mu to. Poslouchala jsem ho a hýčkala…

Aneta Vignerová čtyři měsíce po porodu: Už nemá nahoře 25 kilogramů, ale jen polovinu!

Video se připravuje ...

Když jsem šla rodit, měla jsem 25 kilo nahoře, vážila jsem 85 kilo. V porodnici jsem nechala asi deset a zbytek jsem si s sebou odnesla domů. Ani teď, téměř rok od porodu, ještě nejsem na své váze, ale myslím, že tak ten rok je tomu potřeba dát…

Podle mě pak budu zase na „svém“. Možná ani vlastně nechci, abych byla tam, kde jsem byla předtím, přece jen jsem ženská, ne chrastítko. Nějaké kariérní postupy mě aktuálně vůbec nechybějí a myslím, že až malý bude trošku větší, že to pak přijde samo a budu se zase těšit na nějakou novou vlnu inspirace, třeba i v modelingu. Kily po porodu se rozhodně netrápím, navíc mám skvělého chlapa, který mi i říká, že by si přál, abych už nehubla. Popravdě teď ani moc necvičím, spíš se k tomu musím dokopávat. Všechno řeším tak nějak přirozeně, postupně a pomalu,“ pověděla pro již zmíněnou redakci Vignerová, která tak kila navíc neřeší a užívá si naplno rodinný život s partnerem a jejich prvním děťátkem. Mnohé modelky by se tak měly u Anety inspirovat a přestat se trápit kily po tak obrovském činu jako je právě porod.

Aneta Vignerová popsala dramatický porod: Přišla o zásadní věc v mateřství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.