Výměna manželek v odéru lihu: Chlastaj celej den, od rána do večera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Výměna manželek v odéru lihu: Chlastaj celej den, od rána do večera

Alkoholici celého světa, spojte se!
Alkoholici celého světa, spojte se! (TV Nova)

 V tomto díle uvidíme, jak si mladičká Káťa poradí v nestandardní rodině, kde spolu žijí tři dospělí – žena se dvěma muži. A jestli se dokáže pohodlná Vendy přizpůsobit životnímu stylu mladé rodiny.

V nové epizodě se setkáme s rodinou z Turnova, Vendy (32), Mariem (48), Mariem (9 měsíců), Veronikou (3,5) a Zdeňkem. V rodině jsou dohady zejména kvůli malé Verunce, partneři se totiž nemůžou shodnout na její výchově. Vendy je také údajně závislá na hrách v mobilním telefonu. Velmi nestandardní je i to, že domácnost s tímto párem téměř denně obývá i rodinný přítel Zdeněk.

Na druhé straně poznáme Kateřinu (23), Honzu (25) a Miu (1), kteří žijí ve Velkých Hamrech. Účast ve Výměně je pro mladou rodinu hlavně výzvou. Katce se nelíbí, že je Honza hodně v práci a s ničím moc nepomůže. Jinak partneři žádné zásadní problémy nemají.

Katka bude v nové rodinně velmi překvapená z toho, že Vendy žije se dvěma muži. Není jí jasné, že jak Mario, tak i Zdeněk vychovávají děti a přijde jí, že ve všem panuje chaos. Navíc se jí nelíbí až moc kladný vztah k pití obou pánů. Ti totiž chodí skoro denně na pivo a celkem často ho prokládají i tvrdým alkoholem.

Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jizerka47
28. 1. 2021 • 12:08

A co dela socialka,dite nema poradnou vyzivu,rodice chlastaji a jiste na to berou socialni prispevky.Takovi lidi vykastrovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.