Karel Šíp zařadil zpátečku! Definitivní konec Všechnopárty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šíp zařadil zpátečku! Definitivní konec Všechnopárty?

Karel Šíp
Karel Šíp (CNC_Marek Pátek)

S natáčením premiérových dílů oblíbené talk show je to jako na houpačce. Třebaže to už vypadalo, že se pojede dál, byť bez diváků v hledišti, Karel Šíp si to podle Blesku zase rozmyslel. Co za tím je?

Zbrusu nového dílu Všechnopárty se měli diváci dočkat už 29. ledna. Jenže programové oddělení České televize naděje zmařilo svým aktuálním sdělením: „V pátek 29. ledna změnou zařazujeme ve 21:35 pořad Všechnopárty, reprízu z loňského roku se Štěpánem Kozubem, Františem Ringo Čechem a Dominikou Gawliczkovou. Rušíme plánovou premiéru Všechnopárty.“

Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým (†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu

Video se připravuje ...

Jaké je vysvětlení pro takový obrat? Pan Šíp se nakonec kvůli pokračující epidemii rozhodl ještě premiérové díly nenatáčet. Bojí se,“ sdělil Nedělnímu Aha! zdroj ze štábu, který má možnost vidět do zákulisí. „Nové díly ještě netočím, poběží reprízy,“ reagoval také na dotaz bez dalších podrobností sám moderátor Karel Šíp.

Ten už před několika týdny přiznal, že raději setrvává doma, protože se svým věkem řadí už mezi vysoce ohrožené osoby. I když mu publikum údajně velmi chybí.

Vémola: Díky Všechnopárty na mě hodně lidí změnilo názor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
27. 1. 2021 • 12:51

Konečně zase trochu repríz to tu dlouho nebylo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.