Frej v seriálu Hlava Medúzy: Natáčel na zámku hrůzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Frej v seriálu Hlava Medúzy: Natáčel na místě skutečných vražd

Ladislav Frej při neformálním výslechu Čvančarové.
Ladislav Frej při neformálním výslechu Čvančarové. (Foto ČT)

Už třetí případ řešila Jitka Čvančarová (42) coby šéfka brněnské mordparty v seriálu Hlava Medúzy. V epizodě Smrt na zámku byl jedním z podezřelých Ladislav Frej (79), který se po delší době objevil před kamerou. A hned se ocitl na zámku hrůzy!

V seriálu naleznou dvě dívky při návštěvě zámku brutálně zavražděného správce. V Kunštátě na Moravě, který si režisér Filip Renč (55) vybral pro natáčení, ale došlo k mnohem brutálnějšímu masakru, který nebyl dodnes objasněn! Po druhé světové válce měl na zámku svou laboratoř geniální vynálezce Erich Hudec (†71), jehož zásluhou mohli lidé sledovat první televizní přenos – a to přímo z olympiády v Berlíně. Po roce 1948 se mu podařilo emigrovat a do ciziny za ním chtěla utéct také jeho žena a syn. Oba ale našli 8. června 1948 mrtvé právě na kunštátském zámku!

Ladislav Frej o roli logopeda. Video zde:

Video se připravuje ...

„Komunističtí vyšetřovatelé měli pro krvavou scénu na zámku jednoduché vysvětlení – matka ubila sekyrou svého syna a pak skočila z okna. Nové vyšetřování ale dokazuje, že se vše odehrálo jinak,“ naznačuje »zuřivý reportér« Josef Klíma (69), který se případem zabýval ve svém pořadu Očima J. K. „Vše vede k StB, která zřejmě chtěla zlikvidovat rodinu uprchnuvšího Hudce,“ tvrdí Klíma. Jestli je to ale pravda, nikdo zatím nezjistil.

Stropnický a Frej mluví o Králově řeči. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.