Tohle Ledecká asi nečekala: Kritika od mega hvězdy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tohle Ledecká asi nečekala: Kritika od mega hvězdy

Olympijská vítězka Ester Ledecká
Olympijská vítězka Ester Ledecká (Michal Beránek (Sport))

O nehodě Ester Ledecké (25), která při víkendovém sjezdu v Crans Montaně vyletěla z trati při rychlosti 109 km/h, si povídá celý svět. A své k ní řekla i lyžařská legenda Lindsey Vonnová (36).

Americká šampionka si totiž na zámořské stanici NBC odbyla v sobotu svou komentátorskou premiéru. Záhy tak hodnotila i »obojživelnici« Ledeckou. „Spojit snowboard a lyže dohromady? Zrovna pro ni to problém není, se sněhem si rozumí, ať už jede na čemkoliv,“ pochválila ji Lindsey. Hned poté ale přišel hrozivý pád! Ester nevybrala levotočivou zatáčku a v plné rychlosti to namířila do ochranné sítě. „Ouuu...“ vyhrkla nejprve Vonnová, která pak ale Češku sepsula.

Pět akcí s výraznou českou stopou. Na co se těšit kromě Eura nebo OH?

Video se připravuje ...

„Velká škoda, protože tohle byla lajdácká chyba. Ester si nechala vnější nohu ujet příliš do strany, protože si věřila, že tu zatáčku i tak vybere,“ všimla si minely. „Naštěstí se jí hned po pádu vypnuly lyže,“ oddychla si přímo ve vysílání Vonnová, že nedošlo k vážnému zranění. Ledecká byla ale i tak řádně potlučená. Karambol odnesla čtyřmi stehy na rtu, odřeninami, výrazným otokem a také naraženým ramenem. „Jako kdyby mě přejel náklaďák,“ glosovala to Ester, která ale hned den poté jela na stejném kopci Super-G a ve čtvrtek už bude trénovat v Ga-Pa.

Fenomén Ester Ledecká: naše “zlato”, i jeden z nej sportovců všech dob

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
14. 2. 2022 • 17:27

Jo ták, ona jí kritizovala " megahvězda"???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.