Loučení Trumpa s Bílým domem: S Donaldem odletěla jen DVOJNICE?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Loučení s Bílým domem: S Donaldem odletěla jen DVOJNICE?!

Zprávy o dvojnici Melanie poprvé začaly nabírat na síle v říjnu 2020.
Zprávy o dvojnici Melanie poprvé začaly nabírat na síle v říjnu 2020. (Foto Reuters, Profimedia.cz, Twitter)

Ona není ona? Zatímco celý svět sledoval inauguraci Joea Bidena (78), milovníci konspiračních teorií zkoumali každé gesto, pohyb i úsměv ženy po boku již bývalého prezidenta. A nejnovější snímek vyvolal velké oživení konspiračních teorií na téma, že Donald Trump (74) používá už dlouho dvojnici k zastoupení manželky Melanie (50).

Spekulace se zase rozletěly po sociálních sítích poté, co se Trump a jeho žena rozloučili s Bílým domem a přes vojenskou základnu Andrews odletěli vstříc novému životu na Floridu. Pochybovačům žena po boku končícího amerického prezidenta přišla až příliš hubená, rovněž nižší, s vyšším čelem a dočista jiným úsměvem, než nosí na tváří slovinská exmodelka!


Vše samozřejmě podporuje šeptanda, že Melania prý už dávno s Donaldem nežije. I novoročenku bývalého prvního páru Ameriky podle některých expertů seskládal grafik v počítači ze starých záběrů..

Donald Trump opouští Bílý dům

Video se připravuje ...

Kde byl syn?!

Zvláštní také je, že závěrečnému projevu odcházejícího prezidenta naslouchaly na místě všechny jeho děti kromě syna Barrona (14), jehož jediného má právě s Melanií. Ten nebyl nikde k spatření, podle některých zpráv odletěl na Floridu už dřív! Podle informací Page Six Melania sháněla na Floridě v Palm Beach barák, ale už jen pro sebe a právě syna Barrona. Deník Mercury News k tomu ochotně přidával, že už svému jedinému potomkovi shání v oblasti školu...

Zastupuje ji sestra?

Informaci o dvojnici už dřív potvrdil přímo v televizi i Anthony Scaramucci, bývalý šéf tiskového střediska Bílého domu. A dokonce ukázal na ženu, která by to mohla být. „Znáte Michaela Cohena, prezidentova právníka, že? Ten mi potvrdil, že Melania používá dvojnici, a dokonce mi řekl, že při některých akcích ji zastupuje její sestra,“ řekl v pořadu Guest Quiz Master a dodal k pobavení publika: „To pak vidíte, že je s Trumpem někdo, kdo ho má opravdu rád!“

Místo Donalda Trumpa se za řečnický pultík postavila jeho manželka.

Video se připravuje ...

»BARRONE!«

Po sociálních sítích včera koloval i tento vtípek s textem: Melania na palubě Air Force One, když si uvědomila, že v letadle je celá široká rodina, ovšem nikoliv Barron. Jde pochopitelně o vzpomínku na komedii Sám doma, v jejímž druhém dílu dokonce Donald Trump sám hrál.



Přečtěte si
mbmb
22. 1. 2021 • 06:59

Trump miliardovy krachy, prodal bance sve jmeno aby alespon castecne pokryl dluhy( podobne Polivka na koho se podiva dluzi a proto hraje dal) Melania eskortka, ktera predvedla dokonalou praci zubaru, pl.chirurgu a nahe fotky jako zadna jina ! Hulvat arogant ktery se neumi ani chovat ! Fotbaliste nekteri co prohraji odejdou bez podani ruky po zapase !!! A Biden ? dedek co sprintuje na jevisti a mota se leta v politice -velka zeme a nema nikoho poradneho jako kandidata !!! EU rovnez ne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.