Sex ve městě je zpět: Vrátí se i české představitelky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Carrie, Charlotte a Miranda jsou zpět: Vrátí se i české představitelky?

Sex ve městě se vrátí na obrazovky!
Sex ve městě se vrátí na obrazovky! (profimedia.cz)

Jakmile se vypustila do světa informace o natáčení nové řady ženami milovaného seriálu Sexu ve městě, začala být znovu aktuální i otázka českého dabingu. Na ten si zase potrpí divačky české. Jak by se na nabídku tvářil český hlas Carrie?

Herečka Lucie Juřičková (55), známá také ze seriálu Ulice, propůjčila svůj hlas Sarah Jessice Parkerové (55) jak v seriálu, tak i v jeho filmových adaptacích. Seriál se ještě ani nezačal natáčet, i tak ale lidé chtějí vědět, zda by Parkerovou alias Carrie dabovala i tentokrát. „Teď vážně předbíháme, ale s největší pravděpodobností bych souhlasila,“ přiznala herečka a dabérka webu Super.cz.

Ačkoli si české fanynky bez Juřičkové novinářku a spisovatelku Carrie dovedou jen těžko představit, herečce při dabování poslední série s hlavní postavou místy docházela trpělivost.  „Vadilo mi to její mrckování. Nechovala se adekvátně věku. Věřím, že teď už by to mohlo být jiné. Vždyť jí je, žábě, přes padesát. Snad už se zklidnila,“ doufá pobaveně Juřičková.

V den kdy zavřeli největšího zvrhlíka v Holywoodu, přišla Miranda ze Sexu ve městě s tímto videem

Video se připravuje ...

Filmy, které vyšly krátce po ukončení seriálu, již podle Juřičkové nedosahovaly takových kvalit jako samotný seriál. Nové série se ale nebojí. Jak sama říká, témata i dialogy byly v seriálu na vyšší úrovni. „Věřím, že v Americe panuje umění elegantně pokračovat v těchto typech seriálů,“ dodává Juřičková.

Cynthia Nixon v populární scéne seriálu Sex ve městě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.