Režisér seriálu Kukačky Arichtev: Terčem vtípků kvůli otcovství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Manžel Arichtevy terčem vtípků kvůli otcovství

Režisér populárních Kukaček Biser Arichtev: Terčem vtípků kvůli otcovství!
Režisér populárních Kukaček Biser Arichtev: Terčem vtípků kvůli otcovství! (čt, instagram)

První klapka padla zrovna v prosinci 2019, kdy jeho manželka Veronika Arichteva (34) zjistila, že čeká miminko. To neprošlo bez povšimnutí štábu! Režisér Biser Arichtev (44) byl tak v zákulisí seriálu Kukačky o výměně dětí v porodnici obětí žertů.

Líp si to načasovat snad ani nemohl. Zrovna když natáčel třináctidílný seriál o tom, že ve špitále vyměnili dvojici rodičů syny, jeho manželka sama jednoho čekala. „Natáčecí dny na porodním sále vycházely skoro přesně na období, kdy měla Veronika rodit. Bisi už pak asi musel mít těch porodnic plné zuby. Ale neomdlel ani u jednoho z porodů,“ prozradil na něj Marek Adamczyk (33) alias seriálový Martin. A podle Marty Dancingerové(29), která hrála Terezu, si toho samozřejmě všímal i štáb.

Po narození syna

„Ano, s koncem natáčení padaly vtípky na tohle téma. Často padal dotaz, jestli si bude po natáčení Kukaček svého syna u porodu víc hlídat,“ zavzpomínala. Bisi ale zůstával do poslední chvíle nad věcí. „Ani jeden z mých synů mě, myslím, nemůže zapřít. Já jsem v klidu,“ smál se s tím, že na rodičovství byl připravený. „Věděl jsem, na rozdíl od mé ženy, co mě čeká. Musím přiznat, že mě to pohlcuje. Chci s nimi trávit čas a baví mě to. S věkem jsem si myslel, že to pro mě bude náročnější, ale ke svému údivu zjišťuji, že jsem snad hravější než dřív,“ dodal, co prožívá se čtyřměsíčním synem Lukou.

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...

Opakované omyly

Zároveň ale dodává, že Kukačky nejsou zas tak nereálné. „Z doslechu vím, že se něco takového stalo asi nejednou. Když jsem se o tématu bavil s lékaři a sestřičkami z porodních oddělení, potvrzovali, že dnes je to již prakticky nemožné. Starší ročníky se ale svěřily, že v minulosti to prý občas bylo divoké,“ uzavřel. Další díl sledujte 22. ledna na ČT1 od 20.10.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...

Skutečná událost

Na první pohled to vypadá, že se autoři projektu nechali volně inspirovat záměnou dětí v třebíčské nemocnici. Podle scenáristy Jana Coufala to bylo trošku jinak. „Inspirací mi byla vlastní zkušenost. Mé mamince přinesli po porodu místo mě cizího kluka. Všimla si toho po pár minutách a zjednala nápravu. Když jsem pak jako malý zlobil, říkala, že si měla nechat toho jiného. Ta představa, že jsem u cizích, ve mně asi nějak zůstala,“ popsal. „Výměna dětí v porodnici se netýká jen České republiky. Podobných události bylo v historii a ve světě více,“ doplnil ho producent Petr Šizling. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.