Nvotová pod drtivou palbou! Za tohle utratila peníze od fanoušků? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nvotová pod drtivou palbou! Za tohle utratila peníze od fanoušků?

Dorota Nvotová tráví koronakrizi na Maledivách
Dorota Nvotová tráví koronakrizi na Maledivách (Instagram)

Dcera slovenské herečky Anny Šiškové pořádně namíchla své příznivce. Na sociální síti je totiž nedávno žádala, aby podpořili její hudební kariéru a přispěli jí na tvorbu nových songů. Jenže: Místo hitů plní sociální sítě Doroty Nvotové (38) fotky z Malediv!

Ještě na podzim si podle webu Blesk.cz měla zpěvačka stěžovat, že vzhledem k pandemické situaci nemůže vykonávat svoji profesi a je nucená prodávat i svůj majetek, aby uživila malého syna Filipa (7). „Vzhledem k opatřením, kterými nás chtějí vyhladovět, prodávám své nástroje. Jsou mi na prd, nemám je kde použít,“ hrála na city. Dokonce prý nabídla posluchačům své písničky, které si mohli koupit za v přepočtu 21 tisíc korun (800 eur). Ačkoliv byla cena astronomická, podle uvedeného zdroje jich osm opravdu prodala. I tak tvrdila, že to pokryje pouze náklady.

Luxusní dovolená
O to více zaskočilo všechny její followery, když se už od konce prosince začaly na jejím profilu objevovat fotky z Malediv. Nvotová má totiž cestovní kancelář, v níž nabízí nejrůznější zahraniční pobyty – mezi jinými právě i výlety na tyto exotické ostrovy. Tedy vzala syna a kufry a velmi rychle „zvedli kotvy“. 

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video se připravuje ...

 

„Jsem tu od 29. prosince a zdržím se, dokud neotevřou školy pro prvňáčky,“ přiznala slovenskému deníku Nový Čas muzikantka, která se bránila nařčení, že si zde jenom užívá slunečného počasí a procházek po pláži, jak by se mohlo zdát z jejího instagramu. „Jsem více v práci než na dovolené, starám se o naše turisty, ujišťuji se, že mají vše, co je třeba. Do toho se děcka učí online, já zatím pracuji,“ hájila se Nvotová.

Velké rozhořčení
Tím si ovšem stejně vysloužila velkou dávku kritiky. „Přišlo mi hodně hejtů, že prý provokuji chudé lidi, kteří trpí krizí na Slovensku, že nemají tisíce na luxusní dovolenou. Zde se sice bavíme o Maledivách, ale ne o luxusu. Cena na osobu na 10 nocí za ubytování se snídaní a transfery je 355 eur na osobu!“ reagovala rozezlená dcera Šiškové. Jenže jaksi zapomněla zmínit, že je k tomu nutné připočítat letenku i stravování. A že za „desítku“ zřejmě ani ona pobyty neprodává. Kdyby tomu tak bylo, Chorvatsko by nejspíš brzy zelo prázdnotou!

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Janda má hříšnou minulost, Kramár současnost!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.