Rozvod roku? Manželství nejslavnější Kardashianky visí na vlásku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvod roku? Manželství nejslavnější z Kardashianek visí na vlásku

Kim Kardashian odložila zásnubní prsten za miliony korun. Rozvod je na spadnutí
Kim Kardashian odložila zásnubní prsten za miliony korun. Rozvod je na spadnutí (archiv)

Ostře sledovaný americký pár opět prochází vztahovou zkouškou. Další krize stíhá manželství Kim Kardashianové (40) a Kanyeho Westa (43), a dokonce poprvé padla slova o rozvodu.

Minulý rok byl pro rappera tím méně úspěšným. Poté, co se zhroutil po marné snaze stát se americkým prezidentem, povolil uzdu svému temperamentu a veřejně zurážel manželku Kim i její rodinu – klan sester Kardashianových. I to byl podle webu Super. cz jeden z důvodů, proč šel pár na chvíli od sebe. Nyní vyplula na povrch informace, že si rapper dopřál malý románek s kontroverzním make-up artistou, což však záhy bylo vyvráceno. Na naládě zúčastněných to ale rozhodně nepřidalo.

Podle amerického webu Page Six údajně manželé žijí odděleně již déle, a dokonce by si touto dobou měli rozdělovat majetek. Jiní mají za to, že pár ještě sbírá poslední kousky naděje na slepení vztahu. Samotný pár se k manželské krizi nevyjádřil. Nejlavnější Kardashianka ale prý odložila zásnubní prstýnek. Kim byla během manželovy kampaně jeho velkou oporou, a jakmile došlo k jeho výbuchu emocí, poprvé se veřejnosti svěřila s Kanyeho bipolární poruchou, kterou argumentovala a obhajovala manželovo chování.

Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Kim a Kanye se k sobě začali hlásit v roce 2012 po dlouholetém přátelství. Dva roky nato se vzali – u Kanyeho jde o první manželství, Kim je vdaná potřetí. Pakliže by se potvrdily hypotézy o jejich odloučení, byl by to jeden z nejsledovanějších amerických rozvodů. Již nyní si Kim udržuje na sociálních sítích rekordní popularitu.

Zásadní životní rozhodnutí Bartošky. A krizi neustáli. Mašlíková už nežije s manželem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.