Bond girl Robertsová (†65): Popel rozptýlí mezi hovínka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bond girl Robertsová (†65): Popel rozptýlí mezi hovínka

Tanya Roberts v bondovce Vyhlídka na vraždu
Tanya Roberts v bondovce Vyhlídka na vraždu (profimedia)

Týden od smrti Tanyi Robertsové (†65), která se proslavila jako sexsymbol 80. let a partnerka Rogera Moorea z bondovky Vyhlídka na vraždu (1985), už je jasné, kam bude americká herečka pohřbena – její popel rozptýlí mezi hovínka! Zní to sice morbidně, ovšem přesně tak by si to Robertsová přála.

Stane se tak v kopcích Laurel Canyon v kalifornském pohoří Santa Monica, kam pětkrát týdně s oblibou vyrážela na 6,5 kilometru dlouhý špacír se svými milovanými psy. Naposledy 24. prosince, kdy najednou zkolabovala a musela být převezena do nemocnice Cedars-Sinai, kde už neprocitla... Bizarní příběh její smrti, kdy se nejprve rozletěla falešná zpráva o její smrti, kterou pak manžel s manažerem opravovali, aby za pár hodin museli informovat, že opravdu skonala, už z Aha! znáte. Osudnou se jí stala infekce močových cest, která se rozšířila do ledvin, žlučníku, jater a nakonec i do krve.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.