Bojovnice Slováčková září: MEGA POKLONA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bojovnice Slováčková září: MEGA POKLONA!

Anna Slováčková
Anna Slováčková (Foto – Kristýna Mrzenová)

Anička Slováčková (25) je známá bojovnice. Z rakoviny se totálně nesesypala a rozhodla se bojovat, motivovat ostatní lidi a pomáhat těm, co se zákeřnou chorobou také zápasí či zápasili. Za své činy a myšlenky sklízí často ovace a tak se stalo i poté, co sdílela snímky ve spodním prádle s jasným vzkazem.

„Já a moje tělo spolu svádíme nekonečně dlouhé souboje. Od nenávisti k sobě samé po první lekce zdravé sebelásky, kterou jsem si začala ordinovat ale až před  rokem. Je to běh na dlouhou trať, to vám povím... Ale když někdo odjakživa řeší to, kolik máte kilo, jak vypadáte, jak se oblékáte, asi prakticky není možnost, aby to v člověku po dobu dospívání a i zbytku života nerezonovalo…

Od doby, co jsem cvičila do totálního vyčerpání, přes všechny možné drastické diety. Neustálé jo-jo efekty a hlavně psychiku jsem měla v tomto směru naprosto v prdeli. Otevírám vám tu další Pandořinu skříňku. Takhle teď vypadám. Tohle jsem já. Tohle je tělo, které je o několik kilo těžší než před celou nemocí. Tohle je tělo, které má celulitidu, špeky na břiše, tři brady. Já vím, že nevypadám dokonale. Nejsem modelka z katalogu. Ale víte, co? Tohle tělo mi zachránilo život,“ napsala ke svým snímkům ve spodním prádle Anička, kterou postihla rakovina ve velmi mladém věku.

Anna Julie Slováčková vypouští do světa nový klip a singl Sluneční zář

Video se připravuje ...

Poklony od kolegů

To, jaká je Anička bojovnice oceňují a obdivují i její kolegové a slavní přátelé. Proto se rozhodli Slováčkové napsat pod tento příspěvek vzkazy plné podpory.

„Andulko, jsi krásná holka. Tečka! Bez diskuze. A k tomu ještě tak šikovná. Klóbrc dolů. A věř mi, že jsem holek viděl dost,“  zalichotil Anně Miroslav Etzler.

„Aničko, vy mě dojímáte, když se dotýkáte podstaty bytí. Tolik moudrosti a pravdy. Jste úžasná osobnost. Teď už bude jen všechno lepší. Jste jako Fénix. Držím vám palce,“ napsala Slováčkové dojemně Dagmar Havlová.

„Děvče moje, já tě opravdu miluju,“ okomentoval fotku dcery Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka herec Daniel Krejčí, který podle expres.cz před časem přiznal anorexii.

Šťastná Slováčková porazila rakovinu! A Novotný skončil u soudu, urazil prodavačku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.