Vémola se plácne přes kapsu! Romantická noc s Lelou nad Prahou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vémola se plácne přes kapsu! Romantická noc s Lelou nad Prahou

Lela a Karlos už zase vrkají
Lela a Karlos už zase vrkají (Instagram)

Loni v září to vypadalo, že je mezi nimi definitivní konec. Dnes je ale všechno jinak! Nejen, že MMA zápasník Karlos Vémola a jeho vnadná partnerka Lela zase zamilovaně tokají, naše dvě hrdličky odhalily dokonce detaily mega svatby!

Poté, co slovenská playmate osočila »Terminátora« z nevěry, prchla s dcerou Lili do Bratislavy. Jenže bijec o lásku zabojoval a vyplatilo se. O víkendu si staronový pár zaletěl do Dubaje urovnat všechny minulé křivdy.

Dařilo se, Lela při nákupech mlsně pošilhávala po prstýncích. I když ji Vémola rychle tahal pryč, po návratu v živém vysílání na svatbu připustil. „Všechno bude,“ prohodil bojovník.

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou

Video se připravuje ...

„Pro mě musí mít všechno nějaký význam. Takže datum 28. července, den našeho prvního rande, které jsme měli na Žižkovské věži, a proto to bude tam,“ prozradil na webu https://isport.blesk.cz/ bojovník. „Myslel jsem si, že to nebude možné kvůli menší kapacitě. Ale byl jsem mile překvapený, může tam být až pět set lidí. Větší ta svatba být nemusí.“ 

Novomanželé stráví ve výšce nad Prahou i svatební noc. „Je tam One Room Hotel, kde jsme byli na naše první výročí vztahu, takže k tomu máme vztah,“ sdělil dále Vémola. „Jsem ráda, že to bude právě tam, protože opravdu miluju takové vyhlídky. Myslím si, že to bude kouzelná svatba,“ těší se budoucí nevěsta Lela.

Sportovci na sítích: Vrátí se Lela ke Karlosovi? Kdo přidal nejroztomilejší video?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.