Seriál Slunečná: Jánová strach nepřekonala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Seriál Slunečná: Jánová strach nepřekonala!

Herečka a dublérka byly pochopitelně stejně oblečené.
Herečka a dublérka byly pochopitelně stejně oblečené. (Foto FTV Prima)

Scénář jí připravil horkou chvilku. Bára Jánová (31) měla coby Sylva Popelková ve Slunečné zvládnout burácející stroj. Nešlo to. „Motorek se bojím,“ přiznala herečka. Už dopředu proto požádala o kaskadérku. „Navíc na motorku ani nemám řidičák,“ bránila se Bára.

Herečka má sice bratra pilota, který má rád všechny silné motory, ona se ale drží zpátky. „Připadalo mi to dost nebezpečné,“ řekla o scéně, kterou za ni před kamerou odehrála dublérka.

Díky, zvukaři...

Další nepříjemnou výzvu tohoto seriálového dílu už ale statečně přijala. Kolega Jan Plouhar (38), který hraje jejího seriálového manžela Štěpána, jí měl dát facku. Ona hubatá, on trochu napitý a bylo vymalováno. „Udělalo se to úplně v pohodě, Honza se mě samozřejmě ani nedotkl. Šlo to jako po másle. Bylo to jen jako a zvukaři přidali pěkné plesknutí,“ popsala situaci.

Slunečná: Je Bára Jánová drsná motorkářka?

Video se připravuje ...

Konec básníka

Herečka se konečně začala na obrazovce objevovat v kratším účesu, který si pořídila po rozchodu s básníkem Vítězslavem Bečkou. Už spolu dokonce společně bydleli na Žižkově. Vztah ukončili včas, a tak prý mohli zůstat přáteli. Herečka mu stále pomáhá sehnat peníze na vydání sbírky básní.

Jan Dolanský dorazí na Slunečnou: Rovnou z vězeni!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.