Deprese nemají šanci: Zpěvák Marthy je léčí hudbou, poslechněte si jeho nový singl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Deprese nemají šanci: Zpěvák Marthy je léčí hudbou, poslechněte si jeho nový singl!

Zpěvák Marthy
Zpěvák Marthy (abl)

Novou desku vydává zpěvák Marthy! Pojmenoval ji 1985 a představil i první singl Ticho a Tma. Tím chce bojovat proti všeobecné depresi ve společnosti.

Marthy se na desce projevil nejen jako zpěvák, ale i jako talentovaný multiinstrumentalista, když celé album nahrál sám za producentského dohledu Borise Carloffa. Ten je podepsán pod největšími úspěchy třeba kapely Kryštof nebo Charlie Straight.

„V té to neutěšené době je všude tolik negace a depresí, že to ze mě muselo prostě ven. Já doufám, že se posluchačům bude píseň líbit,“  říká zpěvák a dodává, že věří, že toto těžké období, které nyní celý svět prožívá, zvládneme. „O depresích se moc veřejně nemluví, ale vím i ze svého nejbližšího okolí, že to může být spouštěč mnoha negativních situací. Tahle píseň vlastně patří lidem, kteří tímto trpí. Já osobně, když mám splín a jsem doma sám, pustím si nahlas svoji oblíbenou hudbu. Myslím, že je to lék na vše,“ uzavírá s tím, že se již věnuje přípravě materiálu na další desku.

VIDEO: Zpěvák Marthy proti depresím: Představuje píseň s klipem Ticho a Tma

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.