Velikonoční mlsání: Kokosový zajíc podle Martiny Antalové

Velikonoce jsou opět tady a my opět přemýšlíme, čím je letos ozvláštnit. Vyzkoušejte recepty našich čtenárů a prožijte příjemné svátky.
Kokosový zajíc podle Martiny Antalové
Potřebujete
1 hrnek polohrubé mouky • 3 lžíce cukru • 100 ml oleje • 100 ml mléka • 1 vejce • ½ prášku do pečiva • čokoládovou polevu • strouhaný kokos na posyp • tuk a hrubou mouku na formu
Postup
Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko a vejce promícháme a uděláme těsto, které nalijeme do tukem vymazané a moukou vysypané formy. Pečeme při 170 °C 35 až 40 minut. Pak zajíčka vyklopíme, vychladlého polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem.