Velikonoční mlsání: Krémový čtyřlístek podle Martiny Antalové

Velikonoce jsou opět tady a my opět přemýšlíme, čím je letos ozvláštnit. Vyzkoušejte recepty našich čtenárů a prožijte příjemné svátky.
Krémový čtyřlístek podle Martiny Antalové
Potřebujete
2 hrnky polohrubé mouky • ½ hrnku cukru • ½ hrnku oleje • 1 hrnek mléka • 2 vejce • 1 prášek do pečiva • čokoládovou polevu • strouhaný kokos
Na krém:
100 g másla • 50 g moučkového cukru • 1 vanilku
Postup
Mouku, cukr, olej, mléko, vejce a prášek do pečiva promícháme, uděláme těsto, které nalijeme do vymazané a vysypané formy na čtyřlístek. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C 40 až 45 minut. Upečený korpus necháme vychladnout, pak ho rozřízneme podélně na poloviny a potřeme krémem, který vyšleháme z uvedených surovin. Čtyřlístek polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem.