Šéfkuchař Jarda Sapík si zoufá: Nesmí ženě vystrojit hostinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šéfkuchař Jarda Sapík si zoufá: Nesmí ženě vystrojit hostinu

Marcela by ráda pozvala širokou rodinu a přátele, ale nejde to.
Marcela by ráda pozvala širokou rodinu a přátele, ale nejde to. ( Foto Aha! – A. Malachovský, J. Poláček, M. Protivanský, F. Jirásek)

Má vlastní restauraci, a nemůže manželce uspořádat oslavu. Jaroslav Sapík (68) by rád ženě Marcele, která má dnes pětašedesátiny, připravil krásnou párty. Kvůli covidu ale zůstane jen u snů.

Jardu to skutečně trápí. „Vařil jsem mockrát na Pražském hradě různým prezidentům, britské královně, světovým i našim hvězdám a Marcele, která při mě stojí přes čtyřicet let a jen díky ní jsem tam, kde jsem, nemůžu udělat pořádný mejdan,“ postěžoval si šéfkuchař. Chodil k němu na meruňkové knedlíky Karel Gott (†80), na zvěřinu Eduard Cupák (†64), na jeho specialitách si pochutnával Jiří Sovák (†79).

Hvězdné Prostřeno!: Bůček a meloun? Kdo by za tuhle kombinace dokázal rozbít někomu hubu?

Video se připravuje ...

Mohli jste tady potkat Jiřinu Bohdalovou (89), bratry Neckáře, skladatele Karla Vágnera (78) i kardiochirurga profesora Jana Pirka (72). Teď je zde už několik měsíců pusto a prázdno. „Nereptám, nosím roušku, pokorně čekám, až karanténa pomine. Ale líto je mi to strašně. Chtěli bychom jen zpátky naše životy,“ říká Sapík smutně.



Přečtěte si
duquesa
27. 2. 2021 • 15:08

To by mne také naštvalo. Někteří se snažíme opravdu dodržovat všechna nařízení.Nepořádáme rodinné oslavy,nejezdíme na dovolené k moři a na hory...a není to nic platné. Stále tu ale funguje Airbnb /což zřejmě znamená, že se do ČR dá stále cestovat na dovolenou/, alespoň v naší ulici. Mladí lidé z různých zemí se tu v protějším domě neustále střídají. Vracejí se v noci pod parou taxíkem a za veselého hlaholu. Chápu, chtějí žít... Takto polovičatá opatření jsou ale na nic.

hillaarkaa
27. 2. 2021 • 12:38

Mno když se na ně oba tak kouknu spíše by potřebovali detox či jinou kůru..Jak může někdo žít jen žrádlem??

lukim
27. 2. 2021 • 07:29

A já myslel, že už to oslavili vloni na podzim při posvícení! To tam bylo lidí víc než much a na nějaké rozestupy a podobné drobnosti se vesele kašlalo v celé vesnici!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.