Dámské tenisky – jak je vhodně kombinovat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dámské tenisky – jak je vhodně kombinovat?

 (CCC Czech)

Dámské tenisky jsou přesně ten typ univerzální obuvi, který prostě musíte ve svém botníku mít. Proč? Jsou pohodlné a hodí se k jakémukoliv stylingu. Jak je správně kombinovat?

Co jsou dámské tenisky?

Díky teniskám stále více žen získává to správné sebevědomí a cítí se pohodlně. Přiznejme si to, výměna vysokých podpatků za sportovní obuv je snem většiny z nás po dlouhém dni obchodních jednání nebo po celonoční taneční párty. Není divu, že návrháři se snaží uspokojit potřeby žen. Jimi vytvořené dámské tenisky nejsou nic jiného než městská sportovní obuv, kterou můžete nosit každý den. Dámské tenisky nabízí nejen Adidas, Nike a Puma, ale i módní domy jak Balenciaga nebo Gucci. Tenisky pořídíte i v různých obchodních řetězcích a samozřejmě také v prodejnách CCC nebo v eshopu této značky. Tenisky z CCC jsou pohodlné, kvalitní, v nepřeberném množství designů a barev. CCC to je záruka kvality, rychlého dodání a příjemných cen. Navštivte CCC a bez nových bot neodejdete.

Tenisky jsou ideální módní doplněk

Módu tenisek v každodenních stylizacích prosazují také populární influencerky, které dokazují, že sportovní obuv se hodí nejen k teplákovým soupravám. Nejste si jisti, který model zvolit? Možností, jak tyto boty stylizovat je skutečně nespočet.

Univerzální a nadčasové jsou návrhy známých sportovních značek, které se vyznačují nadprůměrným komfortem nošení. Adidas Superstar, Nike Cortez, Adidas Gazelle, Reebok Classic nebo Nike Air Force jsou modely, které byly kdysi určeny pro basketbalisty, běžce a tenisty, které se časem přesunuli z herní plochy do ulic měst. Jedna věc je jistá - když si vyberete značkovou sportovní obuv, zvolíte kvalitu, trvanlivost a pohodlí.

S čím nosit dámské tenisky? Styly pro každou z vás

Pokud jde o dámské oblečení, tenisky v každodenních kancelářských outfitech stále častěji nahrazují klasické vysoké podpatky. Sportovní obuv je zajímavým kontrastem s bundou a cigaretovými kalhotami které vám nejen poskytnou pohodlí, ale také dodají lehký a městský vzhled. S čím jiným kombinovat tenisky?

Bezpečnou variantou je výběr jednoduchých modelů obuvi v jedné barvě nebo v neutrálních kombinacích - bílé a černé tenisky nebo sneakersy lze snadno vpasovat do různých outfitů.

Dámské tenisky a šaty

Jednoduché bílé dámské tenisky se budou perfektně hodit i k dámským šatům. Svůj pár městských tenisek si obujte nejen se sportovní mikinou, ale klidně i ke splývavým šatům s květinovým vzorem, přiléhavému úpletu nebo k elegantním šatům košilového střihu.

Hitem jsou dámské tenisky na klínku, které jsou zdaleka nejpohodlnější alternativou k vysokým podpatkům a lodičkám. Budou vypadat perfektně s jakoukoli rozšířenou sukní nebo k šatům, zároveň vám opticky zeštíhlí nohy. Budou také skvěle fungovat v kombinaci s džínami.

Na co je třeba pamatovat při výběru stylu?

Dámské tenisky jsou dobré pro téměř každou příležitost. Ale ne každý model sportovní obuvi bude vyhovovat jednotlivým oděvům. Když vytváříte styl s teniskami, musíte si v první řadě pamatovat, že oblečení a obuv mají zdůrazňovat vaše silné stránky a ne zdůrazňovat nedokonalosti naší postavy. Nejdůležitější věcí je zachovat správné proporce mezi různými prvky vašeho oblečení. Například vysoké tenisky nebo tenisky se sukní midi nebo 3/4 mohou opticky zkrátit nohu - zejména v případě lidí s vyvinutějšími lýtkovými svaly. Tenisky s klínovým podpatkem však mohou ve skutečnosti přidat dámám s malou výškou o několik cm na výšku a opticky prodloužit nohu. Jsou ideální pro kombinaci s legínami, minisukní nebo k úzkým koženým kalhotám.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.