Rivalové Trump a Biden: Ještě nepadlo poslední slovo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rivalové Trump a Biden: Ještě nepadlo poslední slovo!

Bidenovi nahradí Trumpovy v Bílém domě.
Bidenovi nahradí Trumpovy v Bílém domě. (Reuters, Blesk - Veronika Zabilanská)

Takto si zřejmě svůj inaugurační den Joe Biden (78) nepředstavoval. Ačkoli se může dnešním dnem 46. prezident Spojených států  radovat z definitivního vítězství nad Donaldem Trumpem (74), jeho předchůdce mu nástup rozhodně neusnadnil. A podle kartářky Barbary Kočkové ještě neřekl své poslední slovo.

Začátek roku probíhal v USA velice dramaticky od chvíle, co příznivci Donalda Trumpa násilím vtrhli do Kapitolu a nehodlali se smířit se zvoleným nástupcem. Že by Donald Trump prezidentskou funkci předal Bidenovi za klidných podmínek, čekal opravdu málokdo. A ačkoli se nakonec funkce chtě nechtě musel vzdát, ještě o něm podle Barbary Kočkové uslyšíme.

Podle kartářky je Trumpův odchod do ústraní nejlepším možným řešením, aby se mohl na veřejnosti po nějakém čase ukázat opět v plné síle. „Tento rok začíná sice otřesením jeho pozice, ale tím, že se stáhne do ústraní, vlastně vítězí. Načas se jakoby ztratí z očí lidí, ale jen proto, aby přemýšlel a sbíral zkušenosti k dalšímu životnímu úspěchu,“ tvrdí vědma Barbara Kočková.

Barbara Kočková promluvila o budoucnosti USA.

Podle ní bude mít volba nového prezidenta dlouhodobé následky, které budou teprve gradovat. Vztahy se změní i mezi americkými občany. Biden je ale z jejího pohledu vytrvalý člověk, který umí dosáhnout svého. Neobejde se ovšem bez tolik potřebné pomoci. „Čeká ho zklamání, a pokud se nechá ovládnout hněvem, získá mnoho nepřátel. Tento rok je rozhodující, pokud nedá do svého života srdce, přijde velký pád,“ říká Kočková. Některá jeho rozhodnutí budou dle ní mít neblahý vliv i na jeho zdravotní i psychický stav. Přeci jen se díky svému věku stal nejstarším státníkem ve funkci amerického prezidenta.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.