Děsivý případ expolicisty: Zavraždil sousedku a znásilnil vlastní matku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Děsivý případ expolicisty: Zavraždil sousedku a znásilnil vlastní matku

 Martin K. k přichází k soudu.
Martin K. k přichází k soudu.  (Foto ara)

Znásilnění vlastní matky. Tratoliště krve, opodál pohozené spodní prádlo, nůž a šroubovák. I takovéto šílenosti zazněly u včerejšího soudu s expolicistou Martinem K., který je mimo jiné obžalován z brutální vraždy sousedky a zneužití ženy, která mu dala život...

Martin K. pracoval do roku 2014 u pražské policie. Poté se živil jako taxikář a začal užívat pervitin. Právě v té době měl fyzicky útočit na prostitutky a další ženy a znásilnit svou matku. V květnu 2019 podle obžaloby zavraždil sousedku a následně kvůli zahlazení stop založil požár. Soudní líčení začalo včera šokujícími záběry z místa činu v domě v pražské Hasově ulici. Na záběrech byla vidět chodba domu s krvavými skvrnami. „Krev se nachází na podlaze před dveřmi, jsou zde šmouhy a zaschlá krev. Hned za dveřmi je tratoliště krve,“ popisoval policista ve videu. Na zemi leželo zakrvácené bílé spodní prádlo a rudé stříkance byly i na stěnách. Vidět byly i vražedné zbraně – nůž a šroubovák.

O tom, že ženu zavraždil, napsal Martin K. bývalému kolegovi od policie. „Tak jsem to udělal, zabil jsem člověka. Není to jen tak. Řezal jsem nebo bodal. Tekly potoky krve,“ stálo ve zprávě. U soudu se také řešilo znásilnění, jehož se měl Martin K. dopustit na své matce. Vypovídal svědek, který se s Martinem K. setkal, když v hotelu ohrožoval prostitutku nůžkami. „Vyprávěl mi o tom, že si to rozdal se svou vlastní mámou,“ tvrdil muž. Sexuální fantazie o matce potvrdila i další svědkyně, která měla s Martinem K. poměr. „Vyjadřoval se tak o své mámě, úplně stejně jako o mojí. Samozřejmě to mělo sexuální podtext. Že by koukal na někoho, kdo má styk s jeho mámou,“ prohlásila svědkyně.

Syn v dětském domově

U soudu koncem října vypovídala sestra zavražděné ženy Marie P. Popsala, že oběť vraždy pečovala o nemohoucího manžela. Zároveň se starala o adoptivního syna, který po její smrti skončil v dětském domově.

Hrozí doživotí

Pokud se prokáže vina Martina K., hrozí mu i doživotí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.