Nečekané přiznání: Hruškovy rychlo-recepty nejsou žádné pokusy, radí mu nejlepší kuchaři Česka!

Kůžičkový král a postrach českých kardiologů Láďa Hruška už prezentoval obrovské množství diváckých receptů a televize Nova mu dokonce zajistí vlastní show, kde bude ve svém útoku na mlsné jazýčky strávníků pokračovat. K tomu má hned dva neočekávané profesionální poradce!
„Mým hlavním poradcem je Zdeněk Šebesta, který vařil patnáct let v Hiltonu. A znám i Patrika Havlíčka, který vaří pro byznysmena Petra Kellnera. Ozvali se mi, když jsem v televizi s vařením začal,“ tvrdí Láďa Hruška v Magazínu DNES. Že by se profíci rozhodli raději zasáhnout?
„Neznám přesně všechny postupy, například na výrobu různých těstíček, tak prostě zavolám, zeptám se, jestli to dělám správně, a většinou mi ještě poradí fintu, jak to udělat jednodušeji,“ dodává Hruška, který sice vaří zhruba tak z pěti surovin, ale i tak je lepší se o postupu poradit.A jak ho práce s diváckými recepty naplňuje? „Strašně mě baví přicházet na ty neuvěřitelné pokrmy, levné a chutné, i na další fígle profesionálních kuchařů, které před veřejností dosud tajili,“ říká a těžko říct, zda-li zrovna hovoří o nepečené bábovce se ztužovačem nebo bábovce narvané salámem, slaninou a kuřetem.
Každopádně jeho zpracování diváckých receptů lidi baví a Hruška v televizi dostane více prostoru, zvláště po vyhazovu lidového kuchtíka Babici. Co nevidět má i vyjít kniha těchto báječných receptů.