Drsné útoky na korunového rychlokuchaře Hrušku: Čtěte, jak se brání!

Nejdřív byl na Primě řadovým televizním reportérem, pak se ve stejné pozici objevil na Nově. Poprvé o sobě dal pořádně vědět jako potravinový inspektor, kdy poukazoval na hříchy večerek i supermarketů. A pak to přišlo: v polních podmínkách novácké redakční kuchyňky připravil kuřecí kůžičky…
Přestože se většina lidí při prvních receptech Ládi Hrušky chytala za hlavu, staly se jeho pravidelné příspěvky v Televizních novinách důvodem, proč i hospodyňky, které jinak zprávy moc nezajímají, den co den vysedávají u obrazovky a čekají na »toho Hrušku«. Recepty, které v drtivé většině Láďovi posílají diváci, se totiž postupem času začaly zlepšovat a získávají stále více fanoušků.
Přesto Hruška svými lacinými (ve většině případů) a jednoduchými (skoro vždy) recepty rozdělil národ na dva nesmiřitelné tábory. Podle jedněch nabízí lidem nebezpečné blafy dobré jen pro tvorbu žaludečních vředů, druzí oceňují originalitu, nízkou cenu a hlavně jednoduchost jeho vaření. Čím je Láďa Hruška slavnější, tím více útoků na to, co předvádí na obrazovce, se objevuje.
Anketa
Lidé si z něj utahují, někteří profesionální kuchaři se smějí. On to ale bere s nadhledem. „Nijak zvlášť se s tím netrápím. Nejsem kuchař ani šéfkuchař, jsem experimentátor,“ říká v rozsáhlém rozhovoru, který vyjde v zítřejším Blesk tv MAGAZÍNU, a dodává: „Mám spoustu kamarádů i mezi proslavenými kuchaři, se kterými nějaké recepty i konzultuji,“ prozrazuje věčně dobře naložený Láďa.