Domácí zabijačka: Zabijačkový guláš

POTŘEBUJETE: 5 velkých cibulí 1,5 kg masa z plece 1 ledvinu 1 játra ½ lžičky kmínu 1 lžičku mleté sladké papriky 1 lžičku mletého pepře sůl 1 lžíci hladké mouky
Cibuli drobně pokrájíme a usmažíme, přidáme na kostky nakrájené maso z plece, vyčištěnou, nakrájenou ledvinku a dusíme do změknutí. Pak přidáme kmín, papriku, pepř, osolíme a dále dusíme za občasného přilévání vývaru nebo vody. Přidáme nakrájená játra. V hrnečku rozmícháme lžíci hladké mouky s trochou vody, vlijeme do guláše a ještě 15 minut povaříme. Před ukončením varu ještě guláš upravíme na požadovanou konzistenci přidáním vývaru nebo vody.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 5.