Ornella o sexu s Koktou: Rozdali jsme si to hned, jak se vrátil z dovolené s Gábinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ornella o sexu s Koktou: Rozdali jsme si to hned, jak se vrátil z dovolené s Gábinou!

Ornella není z chování Gábiny překvapená, prý jí vyhrožuje už dlouho.
Ornella není z chování Gábiny překvapená, prý jí vyhrožuje už dlouho. (Aha! – Roman Souček)

Milenka Josefa Kokty (55), Ornella Štiková (19), si pikantnosti o jejich intimním poměru nenechala pro sebe. Prozradila detaily o společném sexu, který se odehrál bezprostředně poté, co se vrátil z dovolené na Floridě!

Koktovi se nejspíš během pobytu u moře s manželkou Gábinou Partyšovou (34) a synem Kristiánem (5) po mladé milence moc stýskalo a ihned po návratu do Prahy za ní zamířil. Původně si s ní chtěl vše vyříkat, ale když uviděl její křivky, setkání skončilo divokým sexem v přírodě!

„Jasně, že jsem ho svedla. A to byl na začátku té schůzky hrozně strojený, odměřený. Postupem času v té póze ale nevydržel. Když bylo po všem, tak mi řekl: Lásko, tys mi tak chyběla, bylo to dojemné a úžasné,“ Pochlubila se Ornella svým milostným dobrodružstvím Blesku.

Těhotná milenka Josefa Kokty pak vylíčila, že původně plánovala sex v lese, ale nakonec byli oba tak při chuti, že vzali zavděk i obyčejným polem. „Já myslela, že najdeme nějakou louku, ale nakonec tam bylo jen pole. Takže jsme na něj vjeli, všude okolo jen obilí, šílené vedro. Ale ani jednomu to nevadilo. Vždyť on mě ten blázen začal svlékat už za jízdy,“ řekla hrdě o otci svého očekávaného dítěte.

 

 

 



Přečtěte si
franckajagrova
25. 9. 2012 • 18:40

štěká !

karolinak
25. 9. 2012 • 08:50

Gabine ublizuje Ornela?.Pardon..ubližil jí snad víc ten její ometák ne? ted mi snad víc vadí,jak má Gábi bezva rodinu,stojí za Pepou a mají se rádi..Tak proč měl teda roční vztah s někým jiným.Já být Gábinkou tak mlčím a stydím se.Ano,možná Ornela vytahuje intimní věci,ale Pepa se ted kaje,že to byl ulet,tak to Ornela vrací!Bohužel,když jsou Koktíci selebritky"musí se víc hlídat.Pepo, mohl jsi používat aspon ochranu,ted si nehrajte na bezvadný pár,Ornela mi není sympaticka,ale fandím jí.Dělá z ní Gábina divoženku,chápu,že jí její výroky musí bolet.Mě by bolelo víc,že mám takový čuně doma.Kdyby jen nevěra,ale ono se narodí dítě,které je určitě Kokty.Co čekat od chlapa,který je asi po 3 ženatý?Gábina není asi sama čistá,to se jim volné manželství povedlo.Tak ted táhněte za jeden provoz,pozor at nespadnete....

janulac
25. 9. 2012 • 00:32

ze se nestydi, je to mrcha, hlavne ublizuje Gabine, moc ji nemusim, ale musi ji byt trapne.Normalni clovek se takle o sexu nebavi, je to kazdeho imtimni vec, je videt , ze ornela je jak kdyby vysla ze vzlastni skoly.

klidek.pianko
24. 9. 2012 • 22:25

hoň si ho tu sám cvrčka, čus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.