Janina (dříve Jaroslav) chce být VyVolenou: Ani gynekolog by nepoznal, že jsem byla muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Janina (dříve Jaroslav) chce být VyVolenou: Ani gynekolog by nepoznal, že jsem byla muž!

Janina chce být hvězdou reality show VyVolení
Janina chce být hvězdou reality show VyVolení (TV Prima)

Exhibicionisti, zavržené děti slavných, narkomani, nymfomanky a teď už i transsexuálové! Ve vile VyVolených bude zřejmě pěkně rušno. O účast v další řadě reality show se usilovně snaží i transsexuálka Janina.

Šířit osvětu o transsexualitě, najít novou lásku a pochopitelně vyhrát pět milionů. S takovými ambicemi jde mezi VyVolené i soutěživá Janina, teda vlastně Jaroslav (38). Teprve před rokem si nechal změnit pohlaví a dnes už se cítí jako stoprocentní žena.

„Rozhodla jsem se, že jako muž už nemohu dále žít. Když jsem se probudila po operaci, byl to krásný pocit, žádná bolest a hlavně jsem byla šťastná. Ani jsem nevěřila, že to může tak skvěle vypadat, ani gynekolog by to nepoznal,“ prozrazuje Janina, která by ve vile ráda našla spřízněnou duši.

„Je mi jedno, jestli se zamiluji do muže nebo ženy, jsem bisexuálka. Kdokoliv, kdo za to bude stát, toho budu milovat,“ dodala Jana, která se do VyVolených nehlásí poprvé. Své dřívější přihlášky ale posílala ještě jako muž. „Zkouším štěstí už potřetí, uvidíme, jsem si jistá, že bych do VyVolených vnesla něco úplně nového. Chtěla bych přimět lidi, aby vůči nám neměli předsudky,“ přeje si Janina.



Autor:  kot

Přečtěte si
msml20
27. 10. 2018 • 22:59

To se vážně nepozná pokud budu slepá. Je to hnus a spíš si měl léčit mozek.

hillaarkaa
12. 8. 2013 • 11:53

No jestli gyndáš nosí 8-dioptrie a nemyslí si,že ty pysky dole jsou sloní uši ,tak nepozná tlamu ani chlapa

johanzen
12. 8. 2013 • 09:10

Gynekolok to nepozná, protože se dívá úplně j inám ....

britva
11. 8. 2013 • 18:09

naprostej pasvil. to není už ani člověk, ale nějaká zrůda. ten to má v tý hlavě vypatlaný, stejně jako bartošová ale do vily určitě zapadne, mezi ty ostatní dementy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.