Z vaší ložnice – Spím s vlastním švagrem! A žárlím… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Z vaší ložnice – Spím s vlastním švagrem! A žárlím…

Fotografie
Fotografie (internal)

Mám krásný nádherný vztah s mužem. Miluji ho, on miluje mě. Naše láska má ale jeden háček. Karel je manžel mé starší sestry…

Mám krásný vztah s mužem. Miluji ho, on miluje mě. Naše láska má ale jeden háček. Karel je manžel mé starší sestry…

 

Vzali se před deseti lety a jejich zamilovanost se brzy přelila do rodinného stereotypu. Moje sestra mu během několik let porodila dvě děti. Všechno šlo tak rychle, že si Karel neuvědomil, že jejich vztah už není, co býval. Poznali se totiž v devatenácti a za dva roky byla svatba, potom už nebyl na nic čas. Starosti s bydlením, rodinným rozpočtem a dětmi zastínily skutečnost, že si Karel s mojí sestrou už dávno nerozumí.

 

Vlastně, když si vše uvědomím, dost času trávil se mnou. Vyhledávali jsme navzájem naši společnost, aniž bychom si uvědomovali, že se přitahujeme. Brala jsem ho jako bratra. Svěřovala jsem se mu se vším, hlavně s mými vztahy, které končily většinou špatně. Nedokázala jsem se totiž zamilovat. Teď už vím, že to bylo proto, že jsem vlastně milovala mého švagra.

 

Jednou jsme byli na společné rodinné oslavě a mezi námi to zajiskřilo. Poznala jsem to já a poznal to i on. Týden na to, když moje sestra odjela s dětmi k mým rodičům a Karel musel zůstat v Praze kvůli práci, mi zavolal a šli jsme spolu na kafe. Už jsem tušila, že to nebude obyčejná schůzka jako dřív.

 

Jiskření nešlo zastavit a my skončili v mé posteli. Říkala jsem si, že se to nesmí nikdo dozvědět, a že to musí ihned skončit. Přeci kvůli nějaké přitažlivosti neztratím sestru, přeci ji nezničím manželství. Snažila jsem se Karlovi vyhýbat, ale vzhledem k tomu, že je to přeci manžel mé setry, šlo to dost těžko. Uvědomila jsem si, že z mé strany nešlo v tu noc jen o sex.

 

Při jedné chvíli, když jsem byla u nich na návštěvě a moje setra koupala děti, mi Karel smutně řekl, že je v koncích, že se do mě zamilovat a musí na mě stále myslet. Neovládla jsem se a se svými city se svěřila také. Od té doby se tajně potkáváme. Moji rodiče se mě stále ptají, jestli někoho nemám. Prý vypadám zamilovaně a už za nimi tak často nejezdím.

 

O své velké lásce jim ale říct nemůžu. Se svou sestrou se bojím mluvit. Dříve jsme byly stále v kontaktu. Byla mi totiž velkou oporou, když jsem se nastěhovala do Prahy. Teď se ale náš vztah pokazil. Sestra vůbec netuší, co se děje a já se hrozím, že to jednou praskne. Když jsem se sestrou sama, bojím se, že to na mě pozná, že najednou řekne: ty spíš s mým mužem. Nevím si rady. Nejraději bych, aby od Karel od mé sestry odešel, ale on nechce kvůli dětem. Když jsem mu říkala, že se mi protiví představa, že spí s ní a potom se mnou, odpověděl mi, že jejich milostný život už dávno vyhasl.

 

 

Ale moje setra mi před měsícem oznámila, že je těhotná. Karel se přiznal, že s ní spí, ale není to o vášni, jen ji nedokáže odmítnout. Bojí se totiž, že by poznala, že má jinou. A jeho obavy jsou oprávněné. Setra se mi už totiž několikrát svěřila se svým podezřením, že ji Karel podvádí. V takových chvílích jí říkám, že se mýlí, že manželství po tolika letech už není to, co na začátku, ale nejraději bych jí řekla pravdu.

 

Chtěla bych Karla jenom pro sebe. Dokonce už nemám výčitky vůči ní, ale beru ji jako sokyni. To ona mi krade lásku. Ona může za to, že hezké chvíle s Karlem musíme přerušit proto, aby se vrátil k ní. Karel mi slibuje, že až jeho děti vyrostou, rozvede se a zůstane už jenom se mnou, ale já se bojím, že tu odvahu nikdy nenajde. Vždyť jí přeci udělal další dítě. Jak jen může spát se mnou a zároveň s mojí setrou?

 

Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou. Do předmětu zprávy napište SEX.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.